Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve isto bilo kod nas ,samo kada se sjetim Grbavice ...
Samo što kod nas nije stizala pomoć, prepušteni sami sebi
Wow, koja je ovo tragedija. Evo,. ne mogu sebi da dodjem
Ovi tipični agresori misle da rat nikad neće stati! Uzdam se u volju ukrajinskog naroda! Do pobjede!
Hej grbavice rano ljutaaa!
Vako je JNA srbija i hrvatska sa Bh pravoslavcima rušili BiH, a mi sad izgradili još bolje i ljepše. Tako će se i ukraina izgradit.
Isti narod kazu rusi..odvratno
Ovaj Srna je veliki Djubretar.Kaze naša zemlja,a drugi dan zbriso iz Ukrajine !! Na najbližu familiju koja je sirotinja,zaboravio nije im nikad poslao ni 1 marku !! Fura se da je Hrvat a nije Otac mu je Musliman a majka Srbkinja a to ne zna 95% ljudi u HR !!
Demilitarizacija Ukrajine. Kaže Lavrov da Ukrajinska vojska nebi mogla tu održavati fizičku kondiciju.
Sad ce FSB objaviti da je Americka vlada tu radila holuse pokuse protiv ruskog stanovnistva pa su morali intervenisati ali nisu ga rusi srusili to je sa video igre ... izjavit ce Rusi
Zamišljam lice debele mrcine koja je ovo uradila kako se podrugljivo smije misleći da je naštetio Ukrajincima, pa nisi bolan nego si prvo sebi naštetio, pa onda tvom narodu koji će biti gledan kroz prizmu zločina koje ste počinili!
Slično izgleda i većina stadiona u BiH.
Pritisla me teška tuga....
Koji divljaci jbt!