Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, dobar igrač i trudi se na terenu.
. Jesmo li ostvarili najbolji plasman u istoriji nase reprezentacije, u Japanu na Kirin kupu, gdje smo osvojili taj dragocjeni i jedini trofej. Ko je tamo bio najbolji igrac? Djuric, najbolji golgeter, kapiten je bio Medunjanin. Fantastican je bio Stevanovic. Gdje su sada ti igraci? Nema nijednoga. Djuric je odlucio utakmicu u Zenici protiv Velsa. Gdje je taj covjek sada? Nikoga nije briga. https://www.youtube.com/watch?v=PxfjWYHMRAY
Koja glupost. Klub je uvijek dužan da se odobri poziv svog igrača u reprezentaciju. Koga opet obmanjuju?
Pošteno govoreći, nisi za reprezentacije.
Ma ove evropske utakmice je trebalo obustaviti ove godine. Ovo je lakrdija. Prvo sa Zeljom (a bilo je jos timova) sad ovo... Nidje veze. U ostalom, sta ce biti kad neko u grupnoj fazi LP bude imao 10 zarazenih, a tesko da se nece to desiti... Ili npr mi u grupi s Italijim i oni skintaju da je Dzeko najveca prijetnja i kazu ne moze nazad u drzavu. Ciao ragazzi..
bosna će pobediti .. Hajmo, hajmo, hajmo bosno, hajmo ercegovino
Cuj novinara: "Čak i pogodak".. Ko da je cojk skipljac lopti...ebote patak
Zasto se nasi igraci ne okupe negdje u inostranstvu i ne igramo te utakmice na neutralnom terenu, jer svakako nema navijaca? Savez?
@jaskotr89 Saće savez uči da pročita komentare
Ma ne dam te nikome, kako je ona meni samo pametna, pa da
Realno i nije za reprezentacije.
@strongx eto ti si