Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španija zbog stava o Palestini.
jao razloga
a nista sto igraju lijep fudbal? kakvi pacenici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izuzimajući Španiju, jako loše prvenstvo. Glavni igrači došli premoreni, masa promašenih zicera, uglavnom nema igre. I sad, što je najgore, ovakva Njemačka će izbaciti Španiju. Redovno navijam za Njemačku, ali ovaj put Španci zaista zaslužuju prolaz i milina ih je gledati. Vidjećemo da li su i sudije (opet) dobile neki nalog.
Osim Španije nitko ništa do sada nije pokazao...
finale je danas u18:00
Ma idu Nijemci glat 3-0
Od ove 4-e....jedino francuzi igraju RUŽAN FUDBAL...FUJ . .DOSADNO IH GLEDATI ..NADAM SE DA ĆE ISPASTI...BLAGA PREDNOST ŠPANIJI.
Ide ovo do penala i prolaze Spanija i Francuska.
Ko kaze da svi cekamo
Francuska zalutal. Ni jedan gol nisu dali kako treba (jednom penal, jednom autogol)
Spanija i Portugal pobjedjuju sa po 2 naprema 1. Zahvalite mi kasnije
Hvala u naprijed
@SVEGOLOPOV Nema na cemu, jedan tiket prosao, nadam se da si odigrao konacan rezultat. LP
Utakmice se igraju Sutra i danas nije taj dan
Spektakl i na kraju 0:0 i 1:0 , u grupama najveci spektakli najvise razocarali, nekad se to moglo zvat spektaklom kad su igraci bili puno kvalitetniji
Stigao je onaj dan koji recimo ne čekam apsolutno i koji me recimo ne zanima.
ŠPA i POR naprijed, ovi ostali kući.
Spanija i Njemacka su se do sada najvise pokazale pogotovo Spanija,bas ih je milina gledati. Tesko je procijeniti tko ide dalje,ipak su Nijemci na svom terenu. Portugal ima sansu,pokazali su nesto u odnosu na Francuze koji su skroz tanki. Nadam se da Portugal ide do kraja zbog Cristiana,da se covjek sa stilom oprosti od evropskog fudbala.