Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peljtina jedina greska je sto Carvajalu nije dao karton, sve ostalo cista desetka! 🇧🇦
66' ŽUTI Carvajal D. Povlačenje!
Bravo za Senada, ponos Travnika
Ok ali nije offside, jel tako? Ja koliko vidim na slici Peljto signalizira offside, a var potvrdjuje faul nad golmanom
Sto im uvali ovog Gigovica ko červrtkog sudiju
Cudno da Vici nije organizovao povredu jednog od sudija pa da Gigi uleti u nekom momentu.
Ne razumijem šta ljudima nije bilo jasno oko ovog ofsajda, čisto k'o suza!
Mogao je samo biti prekršaj dosuđen, kakav ofsajd crni, u zaleđu može biti igrač samo prema kojemu ide lopta, ovdje lopta ne ide niti blizu njega, kako može biti zaleđe? Igrač ima pravo da stoji u zaleđu i radi šta god hoće bez lopte, osim prekršaja i ometanja vidnog polja vratara, znači ako igrač stoji ispred vratara čitavo vrijeme a lopta je na sredini terena svira se ofsajd ??? Lol
Postoji i ofsajd kad smetas nekom igracu ili golmanu koji je mogao sprijeciti taj gol. Ne mora primiti loptu da bi bio ofsajd.
Nigdje veze
Treba pojasniti ovima sto pišu da igrač koji je dao gol nije u ofsajdu. Svaki igrač koji je iza leđa odbrane a utiče na igru na bilo koji način to je ofsajd. U ovom slučaju igrač koji je u ofsajdu je uticao na golmana.
Nemaš ti pojma.
Voli Peljto grubo
jel moguce i da na ovoj utakmici sude bosnjak, hrvat i srbin? jel moguce????
Sude odlično, nema šta.
Ne opra nkega vise ni Una ni Vrbas zajedno... okacio pistaljku o klin...
Ovo mu je prvi i posljedni put da svira na ovom visokom nivou! Sudija pomoćni je digao ruku a glavni svirao ofsajd a ne faul nad golmanom! Ofsajd nije bilo jer je igrač Leipziga nije bio u ofsajdu sto je dao gol. A ni golema nije bio ometan jer je igrač bio iza golmana a ne ispred! Da je Real bio u toj situaciji, ovaj bi mu odmah dao gol. Sudija liže guzicu Realu, ulizava im se.. Real trebo i crvenu kartu dobiti, Sudija ni žute nije pokazao
Nauci pravila pa onda dodji komentarisat. Igrac leipziga je ometao kretnju golmana i samim tim uticao na igru. Potpuno ispravna odluka
Ako je ometao mogao je biti samo faul.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Henrichs nema šanse da je bio u ofsajdu. Nije bio između zadnja dva igrača Reala, nego je bio iza svih. Klixov sudija neka ponovo pročita fudbalska pravila.
Ostavi se ti fudbala ziv bio
Dzaba "bosanskim kataloncima" nijedan dokaza nije validan, samo mundo deportivo sta napise
Nikakav problem, samo što se ni u paralelnoj dimenziji identična situacija ne bi ni smatrala spornom da se desila na drugoj strani. U tome je problem. Svaki gol Realovih protivnika se mikroskopira.
Gledaj ti ovih Madridiota kako minuse pucaju. Nit stida, nit srama. Na očigled cijelog svijeta se u zadnjoj deceniji, a naročito posljednjih pet-šest sezona dešavaju takve krađe u španskoj ligi i Ligi prvaka u korist Reala da je to postalo smiješno.
Ma kradu od kako postoje