Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga ko Vucic i Dodik priča
Tipicna balkanska repka, ima neke dobre pojedince ali kao tim nema koncepta , sve na horuk i puku srecu.
Tako je, ali ipak se na trenutke nazire da mogu poprilično dobro da izgledaju na terenu... Čini mi se da Srbija mnogo bolje igra protiv izraženih favorita nego protiv unapred dobijenih protivnika... Ako dobijemo Danasku, vtvt idemo na Nemačku, a tu je sve moguće..
@Elementkette meni je npr presmijesno kada govore za Hrvate da su imali "srecu", pogotovo 2018. Sve pobjede u grupi, veliku Argentinu 3:0 razvalili. Kovacic tada nije imao mjesta u prvih 11, Kramaric klupa. Vezni red jedan od najjacih u Evropi. Te utakmice sto su dobili na penale protiv Rusije i Danske, u obje utakmice su bili bolji rival. Engleze velike izbacili. Uz malo "srece" se pobjedjuje na bajramskim turnirima, a puno treba vise od srece da bi se doslo do finala svjetskog prvenstva.
To su ključne riječi da nam neko ne pokvari zajedništvo pa ako izgubimo eto vam ko je za to kriv a ako pobjedimo što je nemoguća misija onda sam ja čudotvorac tog zajedništva
ko o cemu on o jedinstvu, o nebeskom narodu... ccccc
hahahah i ovaj poceo pricati o mitomaniji, svi zele da uniste srbe...
Ovdje mama na Piksi...reci pilotu da ne gasi motor
E nemate vi ni z od zajednice , lagano Vucica pod ruku i setnjica Beogradom, nemojte se sramotiti
Kako oni, kao sto neki dan napisah, cim se pocne gubiti postanu apsolutna tamo Zadruga lvl drame. Samo se svadjaju i drame kroz tabloide.
Paranoicni napadi rasturise nasu badijuSr
Kiksi levo si jaje labudovo...
razbice vas danska moj pixi
Majstor fudbala uništio super generaciju trenerska nula
DSP je postao DSV Dragan Stojkovic viski
Nije dobro ako je to rekao
Ja ga se sjecam ako igraca i tu nema dalje. Ova ekipa po meni nije losa jer su i oni u Srbiji imali smjenu generacija koja je trajala poprilicno dugo mada i ovdje ima vremesnih igraca ali bez hejtanja iznosim sportsko misljenje Piksi i nije kakav selektor i mislim da su mogli naci puno boljeg.
Svi pričaju priču velikog vožda