Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je ovo vijest??????
...5141. Tako je, isto kao sto je na dobar prijem u reprezentaciji Njemacke naisao Aleksandar Pavlovic, pravi primjer za sve ostale ostale igrace.
loziona
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim redakciju da uvede klix.srbija ili klix.hrvatska, ja ne pamtim više od 2-3 objave vezane za repku BiH u Indeksu ili Kuriru..
Finta je u tom sto moras ovo trpit jer su hr i srbija nacionalne drzave a bih nije. Dok god ne napravite vlastitu nac drzavu na 23% vi cete morati prenositi ovakve vijesti.
user744 Ovo je portal sa sjedištem u Sarajevu, tako da apsolutno ne moraju prenositi ovakve vijesti, totalno je nebitno kakva je BiH država, a ako već žele prenositi ovakve vijesti onda neka svoje sjedište premjeste u Grude.
vijest je zato sto hoce ruzne kom i da se narod prepucava pa nije Ronaldo otiso ima Hrvatska pyno takvih i boljih od njega nece se on naigrat u reprezentaciji Hrvatske al eto imo je izbor izabro i zavrsena prica osim za klihks
Ma de.
Alen Halilović
Mogao je doči i sa kariolama za dzubre da pokaže nožne mišice kolikomogu izdrzati tekmu,,
Šta ima Ronaldo. Ko je ovaj??? Vrijedan je vijesti... Nidje veze
Čemu ova vijest !?????
Prvo da li žele komentare žive od klikova a drugo momak ima pravo jer ima kao i svi Hrvati dvojno državljanstvo i bez obzira na to koliko voli koju državu vidi se po njegovom usponu zasto Hrvatska ili da bude u vrhu u Evropi ili da gubi od Malte i Luksemburga šta bi vi da imate mogućnost....A sad druga stvar ako je koga svojim izjavama uvrijedio ili povrijedio ne znam ako jeste to ne valja
Bravo.
Cemu potreba pisati o ovom i dizati ga nesto
Od toliko auta baš Porše, hajd da nema nego baš neukus.
Hoćemo li ikada doživjdti da susjedi i komšije u svojim reprezentacijama u bilo kom sportu imaju isključivo igrače iz svojih matičnih država?! Ne znam ko su gori ovi koji misle da imaju oravo pozivati igrače iz tuđih država iki ovi koji prihvate poziv!!!
pogledajte malo reprezentacije Svicarske Svedske Njemacke igraci iz cijelog svijeta igraju za te rep sto nebi i ovi ako mogu i ako im je bolje
Neno je brat.
Ja, i?
panj vidjet ćete uskoro novog Alena Halilovića
Sretno naš Bugojanac i proizvod omladinske skole Zrinjskog i kasnije Dinama...
klix.hr je ovo?