Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv Bajerna je bila najveca kradja. U obe utakmice crveni kartoni
@labud_ , nije samo to. I oprošten crveni Casmeiru, i 2 gola iz ofsajda Ronalda i onaj nepostojeći ofsajd Levandovskom. Pa godinu dana poslije toga Marcelo priznao da je Bayern oštećen za penal jer je igrao rukom. Pa 2012-e godine je Bayern opet bio pokraden kada je Ronaldo dao gol iz ofsajda + penal. Jedino su ih regularno dobili one godine sa 5-0 kada je Pep vodio Bayern. Ovo ostalo je sve jadno i uz krađu.
@labud_ pa bajern je dobio smijesne penale sto nisu iskoristili...a crvene su zasluzuli, previse grubi zsu biliî
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije njanjanja nema kajanja
Svaki puta im neko pomogne
Pola evropskih titula Reala je nezasluženo. Pokloni sudija ! Kad sami ne mogu, vještački ih se drži "u žiži".
Pa je li pomogao ili pogrijesio? Ako je napravio gresku pa to kompenzirao penalom kome je tu pomogao?
Ovo svi znamo, ali dobro je da i sudije priznaju. Teška je mafija UEFA, ogadili su mi fudbal štelama i suđenjem.
Iza dobrog konja prašina se diže,sviđalo to se nekome ili ne ali ono što je real uradio u zadnjih 5 god lp nikoga nikada neće uspjeti ponoviti
Covjek kaze "na poluvremenu sam vidio da je bilo iz ofsajda i pomocnik je pogrijesio" zatim priznaje da penal na Toresu nije bio vec ga on dosudio da bude 1:1 .. i na kraju on pomogao realu. Kako??
Pa rekao je to samo da smiri Pepea, piše ti.
Pola titula realu oduzet zbog ovog
Najveća krađa u historiji Lige Šampiona je kada su studije ojadili Chelsea.
Da je VAR bio u nogometu godinama ranije, REAL bi sigurno imao pola manje naslova u CL
Kurvin sin tek tako hladno prizna i nikom nista kao da je zajebancija. Za ove stvari ih treba u zatvor. Popisam se na Realove titule kad ih tako osvajaju. Trebaju se ugledat na Bayerna 2013, Barcu, Liverpool, Francusku, tako se osvajaju titule
Bajern 2013?Dobili Arsenala u gostima 3:1,u uzvratnoj utakmici Arsenal vodi 1:0,pocetkom drugog poluvremena Wolkotu sviraju nepostojeci ofsajd na centru sto bi bilo 0:2,kasnije je Arsenal zabio drugi gol al ovaj offside je bio kljucan da Bajern ne ispadne,niko ligu prvaka nije osvojio bez pomoci sudija,niko!
Jos kad bi Kasai priznao greske iz 2017 i Cakir 2018, sve protiv Bayerna. Greske ili pokloni ko zna
@Der Rumbaher Ma sve se to zna, prestao sam pratiti LP zbog takvih stvari, sve se usmrdilo, a vrti se dobra lova. Ništa više nema smisla.
Ne prdi sad...ono je bio mali offs a penal kao namjerno da vrati a cuj pepe mu usutio haha smijesan sudija lako je sad prditi
Klatenburg uzeo pare u S.Arabiji, moze lagano u penziju
Ne postoji mali ofsajd. Postoji samo ofsajd - ili ga ima, ili nema.
To isto ko kad se prvi put je*es. Zamisli poslije kaze zena: ma samo je malo usao, to se ne broji....
Ovo je za zatvora kad ovako nesto urade ove sudijetine ..