Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo, ba, zastava Republike Hrvatske na svakoj utakmici na kamenjaru, o srpskim da i ne govorim; ŠTA MI OVO SEBI DOZVOLJAVAMO ?!!!
Trojku! Trojku dozvoljavamo.
Čapljina nije kamenjar nego plodna dolina Neretve s prekrasnom mediteranskom klimom. Ali znamo da vam je lakše ako zamislite da je sve ono gdje su Hrvati u BiH kamenjar.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Da li je i jedan bosnjacki sudija isto napravio, ako nije budala je
Bošnjak glasa za Trojku - uživajte!
kakav bosnjacki sudija sve vicini puleni tacno me sramota sto smo dozvolili da ovakvi mogu uzeti licnu kartu u bosni a kamoli sta drugo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Alo ne budemo se tako igrali da li ste dosli navijati za svoj fudbalski tim il ste na nekom politickom mitingu. Al vi prst u oko pa sta bi drugo ocekivali .
U svjoj legitimnoj zemlji, ne smijemo svoju legitimnu zastavu staviti?? Golemo!
Daj malo o utakmici .Smotajte zastave i malo o igri.
Da tek vide Srbiju,svaka utakmica sve zastave cetnika,Mladica,Draze,Kosova i sl.Rade sta hoce.
Pod ovom zastavom upravljalo se sa preko 300 konc logora u BiH, mnogi nemuslimani ostali doslovno bez glave nakon mudzahedinskog tretmana.
Bravo drazene
A šahara preko cijele tribine u Širokom je oke ma hajte molim vas
Nevjerovatno, zabranjuju zastavu Bosnjackog naroda!! Treba ovu nasu vlast sve na kolac! Ljiljane da zabrane a srbijanske i hrvatske zastave su sasvim uredu! E moj Bosnjo dokle vise!!! Ustaj Bosnjo vrijeme je davno bilo!
Pod tom zastavom su ubijani srbi i hrvati i treba je zabraniti...imate trokut pa izdignite...nece se niko buniti
Hahahah genocidne i UZP zastave na svakom koraku a oni skocili na priznatu zastavu koja je odbranila Bosnu i njene narode!!! Dosta vise! Treba LJILJANE pokaciti na svakom koraku! ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ ustaj Bosnjo da ne bude kasno!!!
Licemjerno. Ratne zastave vrs i hvo redovne na tribinama i niko ništa. Za sve neobrazovane..zastava RBiH je jedina legalna zastava a Armija BiH je jedina legalna vojna formacija bila u ratu. Tzv vrs i tzv hvo su pravno bile separatističke, paravojne organizacije koju su pokušale državni udar i rušenje uszavnog poretka RBiH. To je jasna pravna stvar. Ostalo su sve obmane.
To je zastava vojske koja je radila velike zlocine a zastava u hrvata i u srba je zastava naroda a ne hvo ili rs vojske
Opravdano. Ja sam bosanac i hercegovac rodjen u Bosni i Hercegovini koji živi u Bosni i Hercegovini i moje djetinjstvo je ratom ometeno. Neopravdam isticanje ratnih zastava bilo čije zemlje unutar moje zemlje. Zastava armije Bosne i Hercegovine je zastava iz ružne prošlosti i ona treba da ostane u prošlosti. Znam šta im je motivacija ali moraću da vas razočaram..RATA BITI NEĆE..
Jbg ne može baš sve da stane u poruku..isto tako neopravdavam da se umjesto zastave Bosne i Hercegovine ističu zastave tudjih zemalja..ili neke naknadno izmišljene zastave po uzoru tudjih zastava smatrajući ih svojim zastavama osim ako to nije utakmica na koju su došli ljudi iz susjedne zemlje da podrže svoje igrače koji predstavljaju njihovu zemlju.
može se pricati sta ko hoće, ali jedina legalna vojska na teritoriji BiH 90ih
Znam. Vojska armije Bosne i Hercegovine bila je časna i moralna i to je moguće samo u zemljama koje se brane. Logično je da napadačka, agresorska vojska nema duh i snagu kao što ima vojska koja se brani. Časno može da ouca samo onaj ko se brani ali to je prošlost i neka tako ostane. Ne ponovilo se.
Tako i treba to je ratna zastava i nema veze sa državnom ama baš nikakve.
Nema ratnim zastavama mjesta na tribinama ni jednoj ni drugoj ni trećoj, a što se mene tiče mašite zastavom Farskih ostrva ako hocete
A igrači borca mogu nositi crne trake za one pobijene chetnichke teroriste ??? To je ok jel tako.Mislim ,nisam ja da se uopšte donose bilo kakva politička ,ratna ,rasna itd znakovlja na stadione ,ali ovo ne da su dvostruki nego peterostruki aršini !!!