Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam ja par sudija sa 1KNL TK.a koji su poslije utakmica plakali kao mala djeca. 🤔
Ovo je moment kad je prvenstvo odluceno, Inter je stari - novi sampion!
Sudija kaze da je pogrijesio, sudijska komisija se izvinjava i nikom nista. Ostade isti rezultat. E sad il su svi u institucijama fudbala blentavi, pa je reakcija na ocite nepravde: pojo vuk magarca. Ili je ostavljen sivi prostor za namjestanja.
Pogledajte malo situaciju iz drugog ugla prije nego što se nastavi s plakanjem: https://www.youtube.com/watch?v=Zti5D4NvJd4
https://www.youtube.com/watch?v=Zti5D4NvJd4
Rezultat Atalante i Bergama je ostao neiskoriaten 🤔
"Također, isti list tvrdi da mu je Zlatan Ibrahimović prišao i tješio ga, uprkos činjenici da je ostavio ogroman trag na finalni ishod. Ipak, slaba je to utjeha Rossonerima..." Pa nije njih tješio 😂
Ljudski je grijesiti, bitno je da je nenamjerna greska i da se istinski pokajao. Vratice se to Milanu kad najmanje bude ocekivao, tako to obicno ide.
A zasto nema mehanizam da se kasnije prizna gol.Ako se vidi da je sudija pogrijesio priznaj im gol i nakon utakmice
Tješio mu sve po spisku.