Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od toga nista rijetko koji igra srcem pustite domace dijete
Nije lud pored onakve CH da igra za naš Savez.Fudbalerima svaka čast.Čim jednom nesto ne uradis blate te kao da nikad dobro nisi nista uradio
Dijaspora daje igrace repke, dok bosanske skole fudbala u startu unistavsau djecu nakaradnim netrenirenjem u ranoj dobi...
Djecu ti unistava savez, koji stavi apsurdno pravilo o stranim igracima, gdje se nakote svakakvi polovnjaci iz ex yu drzava, dok ta ista djeca griju klupe.
Neka je hairli Eman
Zaigrat če ako plati pa to je svima jasno u ovoj državi.
Mi sve neka imena dovodimo.Momci igraju dobro u klubovima,ali kad dodju u reprezentaciju sunovrat. Dosta je dobrih mladih momaka doslo,a mi na dnu.Kako to? Nesto je pogresno.
nije budala drz se dijete spanije a ovdje dodi na cevape kad se pozelis,bolji ima vani nego u dzamahiriji
Nasi su inertni po tom pitanju, dijete ce na kraju igrati za Svicarsku..
I treba da igra za Svicarsku. Za nas trebaju igrati igraci rodjeni u BiH i "napravljeni" u bh fudbalu pa da vidimo gdje smo i sta smo.