Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Pape sto nisi i mene zvao? Dodijalo mi brate maltu mjesati. Vidim svi pametni ovdje pa da i ja koju kazem a de bogati na go stavi i mog komsiju Saida iz Kurdistana. Zna psovati na nasem valjda je to dosta za repku. Nadam se Pape da te ove internetsko selektorske levatine neuznemiravaju. Jer mi u Bosni volimo mlatiti praznu slamu. a na ovom x-comu je prazna slama uvijek. Sretno ti selektore ja sam u Stokolmu na jugu i navijam za zmajeve. P.S. Ti znas sta radis
MUDJAHEDINSKA REPREZENTACIJA SA DVA IZDAJNIKA !
a, gdje idu ti klocevi? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
DA NECETE U AFRIKU?
Nemogu da vjerujem da Stilica nije pozvao! Cuj Alispahic na spisku samo zato sto je dobio dobre informacije o njemu, da nije smjesno bilo bih zalosno.
Šta ću, moro sam zvat Borisa i Zvjezdana, da se Vlasi ne dosjete. A i da još malo glumimo multietničare, zbog stranaca.
Ziku ovih strumfova sto pljuju po NAJBOLJEM IGRACU SVIH VREMENA PO IZBORU NFSBIH I KOJI JE NOSIO DRES FK SARAJEVA!!! Placite mali, jer STE MALI I UVIJEK CETE BITI MALI, NECETE VI IMATI JEDNOG KAO STO JE SARAJEVO IMALO IH VIŠE...SAFET SUŠIĆ, ASIM FERHATOVIĆ, PREDRAG PAŠIĆ, HUSREF MUSEMIĆ...AHAHAHAHAHAHHAH
Pa stvarno ste fuj,što ovako pokvareno komentarišete,sve vijesti na portalu...Ništa nije u redu,imamo sportaša,naučnika i koješta...svijetske klase...ali se ti ljudi uredno ispluvaju do daske....pa dobro...šta bi se htijelo...sve na guzove...e da ne bi...ne valaj repka,nije multinacionalna...pa kako da bude...veći dio S&H,ne da ne navijaju za BiH,nego likuju nad svakim nesuspjehom BiH,a ovi momci,D.Damijanovič mi je baš igračina,kad zaigraju...e onda,nisu okej i tako...ma ko će Bošnji ugodit...p.i čke nestrpljive.
Ne navijam za Smrdiju koji su rusi protjerali u 6 vijeku i naselili se na balkan. Uzeli rusku zastavu okrenuli je naopako i ukrali albanski orao i napravili smrdijsku zastavu. A, onda su ukrali Hrvatski i Bosanski jezik nazvali ga Smrdijski...hahaha. Sada je vokra ovim smrdljivim ruskim ciganima srbima sto nema vise turskim kurc.ina da pushe. Pushili su 550 godina, pa sad su tesko bolseni.....
hrvatska liga je puno jaca od ove
Navijam na svjetskom za svakoga ko bude igro protiv Smrdije.
oooooooooooo,turčine,našimpu se qrčine.....
Bilmezu,mozes samo za susjede da navijaš,mame ti ga spatatrknem..naravno,za svoje nemozes,hahahahahahah,jer ih nema na SP...konju!
Na svjetskom navijam za Slovence, i protiv Srbije.....alelaela.... Srbija treba moliti boga svakog dana da se ne sastanu sa Argetinom na proslom svjetskom su primili 6 komada, a na ovom ce primiti 10 komada, a onda ce Maradona da zakuca jedanesti rukom. Safete trebao si pozvati Stilca umjesto Muratovica. Muratovicu hvala ti za sve stoi si ucinio, ali sada ti je vrijeme za penziju i ustupi mjesto mladjim igracima.
pa,papčino jedna papanska,kažeš uslov da igra u svom timu,gdje ti je štilić,najbolji strani igrač u poljskoj,čiji je tim prvak poljske,a poljska liga je ,mislim jača od hrvatske.ili i ovdje uš vodi glavnu riječ.