Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma boli me k jel hrvat ili jevrej ili nesto trece, cojk ne zna igrat i zdravo, jbo nas je vec jednom..
ZA SPISKA Jeli to samo zato što je Hrvat.Pa bolji je Dalibor Šilić od Samira Muratovića i od Semira Štilića,a oni su pozvani a Dalibor Šilić nije hajmi to objasni.
Bolje igrat sa igracem manje nego sa pandzom u odbrani, bar znas na cemu si..
Mislim da bi bilo dobro da je pozvo i recimo Mujčina ili Senada Repuha, ili još bolje Mulinu - kao zadnji vezni u tandemu s Muratovićem to bi bio odličan spoj iskustva i išijasa.
Meni je najveće iznenađenje pozivanje metuzalema Muratovića - nekad je znao odigrat dobro ali dosta više, pa i sam je htio prestat.
Kotarisaću se ja i ove dvojice, samo lakapo, zbog stranaca.
Dbogda vasi bilo ko srbai hrvata u reprezentaciji!!!
joj po kakvim klubovima nam igraju igraci.katastrofa
Nez koji q igraju, ionako su nam ovi kreteni iz saveza piz.da.raiju napravili, nema smisla beze se blamirat protiv Katara, oce nam metnut nekoliko komada. Pa nije Zeljeznicmar za Boga miloga.
bjezi j.e.b.o te silic i svi ovi iz nase lige. u kojem god da klubu igraju nemaju ni kondicije za zagrijavanje,a kamoli za 90 minuta igre.svaka cast ovim sto hoce,sto mogu,sto se trude,a ovi b.a.l.a.v.c.i domaci,nisu nizasta!
Pa stvarno neznam kuda ovo ide.Zašto nije pozvao Dalibora Šilića iz Širokog Brijega.Ovo je prijateljska utakmica i trebao je pozvati Šilića jer je svojim igrama to apsolutno zaslužio.Ako nije mogao doći na Pecaru da ga pogleda imao je priliku preko TV-a jer je prikazivala federalna tv prijenos utakmica protiv Olimpije i protiv Bečke Austrije.Da igra u bošnjačkim klubovima dobio bi poziv a kada igra u hercegovčkim ne.Što reći neka te je sramota.
Neka zovu Komsu da im bude golman. Ako ne odbrani, nema veze, naucio je primati. ;-)
Ko da mi ne bismo voljeli da igra Subotic, Marin, Corluka, Papac, Dedic i dr.... nije do nas sto oni nece
Koji to hrvat igra u inostranstvu a da zeli igrati za BiH??Ili ne daj Boze Srbin? Svi vi koji govorte da je jednonacionalna repka dokazujete da samo jedna nacija voli ovu drzavu i da samo jedna nacija zeli igrati za BiH PS cast izuzecima (Miske i Pandza)
Zasto poziva Ibisevica vise ?