Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je u Brazilu bolje odirala od svjetskih nogometnih velesila Spanije, Italije, Engleske, Hrvatske...da nije ponisten regularan gol protiv Nigerije bili bi u drugom krugu. I nakon takvog rezultata na Susica je dignuta prava medijska hajka od TV kuca, novinara, klix-experata...razno raznih klanova...velika je sramota sta su napravili ovoj nogometnoj legendi...sve najbolje Safete.
Sve je to kao po obicaju zakuhao kriminalac i primitivni dupelizac Baho.
@cevapcinica ...hvala nisam znao. Safet Susic je jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac ex YU, 3x3 gola reprezentacijama ka Italija, Argentina i SP kvalifikacije protiv Rumunije...Veliki skroman covjek kojem novac nije sve, na kraju je i otisao i nije naplatio od saveza niti 1KM a trebali su mu isplatiti par stotina hiljada KM. Ako BiH sportskoj javnosti nije dobar takav insan onda ko bi mogao biti...sram da ih bude.
Citam ove komentare pa se pitam da li ste vi normalni? Ovaj tip je jedini koji je reprezentaciju ove zemlje odveo na veliko takmicenje , a komentari o njemu su kao da je kriminalac u pitanju? Pri tome se radi i o jednom od najvecih i najcjenjenijih igraca bivse Jugoslavije u njenoj istoriji. Da li je to vas nacin da pokazete ljubav i naklonost , a da to ostali ne kontaju? Dokle ta mahalska ozlojadjenost jbte...
U Brazil nas je odvela mladost, zelja, kvalitet, navijacka podrska ... Usprkos njegovim stalnim greskama.
@ekole, nakon sto im je pogresnom taktikom saplitao noge stigli su u baraz, umjesto da su bili prvi, i izgubili od Irske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A koliko TOP igraca ima Island???
Nogometena reprezentacija kao i sve u ovoj zemlji je katastrofa..kriminalni savez uz mešetarenje kojekakvih menađera su doveli do ovoga sivila i garantujem da ni za narednih 20 godina nećemo otići ni na jedno takmičenje u Evropi! Nedokazani treneri igrači koji ne igraju u svojim klubovima, igrači koji otpisani iz drugih reprezentacija..nikakva strategija sa mladima seoska infrastruktura stadiona su faktori koji će nas zadugo držati od Evropskog i svjetskog fudbala
Safeta je upropastio igracki klan Dzeko-Spahic-Ibricic ,pa i Midhat ,Dzekin otac,ma ciganija kakvu samo mozemo mi napraviti.Zamislite da selektoru njemacke dodje soliti pamet i galamiti otac bilo kojeg od fudbalera.Nezamislivo .
Ima još 3 boda u igri.
Pape, odlazi!
Vidim da je Safetov lobi ponovo proradio, pa reko da napisem par redova: Safetovo trenersko znanje je bilo staviti najbolje igrace bez obzira na pozicije na kojima igraju, tako da bi se cesto desilo da bi igrali i sa pet (uglavnom sporih, ali manje vise tehnicki potkovanih) veznih igraca. To je uglavnom palilo kod slabijih ekipa dok bih kod jacih takva taktika brzo pala u vodu (cak i protiv ne tako jakih kao sto je bio Izrael). Sve karte bi bile ispucane na pocetku,
bez mogucnosti popravke izmjenama u daljem toku utakmice. Tako da bi to sve protiv slabijih ekipa znalo nekad lijepo za oko i ofanzivno izgledati. Mesi ne zamjeram puno u vezi taktike, mada je on s druge strane uvijek igrao oprezniju varijantu, onakvu kakvu bi nam trebala protiv jacih ekipa, cak i protiv onih slabijih. Na zadnjoj utakmici s Belgijom nije puno toga krivo uradio, mislim da je kod njega vise bio manjak autoriteta i ne davanje sansi mladjim igracima.
Vidim po minusima da sam u pravu. Upao sam u Safetov privatni lobi kanal na klixu.
@brunolabaddia Ne ide im se, vjeruj mi! Više oni vole negdje na ljetovanje s gospođama! To ti je naš mentalitet, plasirali se na jedno SP i dosta, ne moramo više nikad! Da nam se još plasirati na jedno EP, i puna šaka brade! Druže, nažalost, nema elana, volje...to smo mi! A, o selektoru neznalici, da ne govorim!
@sultan_fatih Ti naveo dva igrača, i tvrdiš da smo sad u boljoj formi! Druže, tada smo imali Misimovića, imali smo mlađe i u boljoj formi: Ibiševića, Salihovića, Medunjanina, Lulića, jednog Kolašinca i Hajrovića koji su tek dolazili i bili bum, a o odbrani na čelu sa Spahićem da i ne govorim! O Džeki ne treba trošiti riječi, a Pjanić...taj je definitivno u ovim kvalifikacijama pokazao da mu se ne igra za reprezentaciju kao za klub, da je ne znam u kakvoj formi u Juventusu!
Još je bodova u igri, reče Safet jede prilike😀😀😀😀😀
Safet Susic Pape selektor BIH
Pape majstore.
Pape vrati se. Ti si igrao prijateljske svako malo ,uvježbavao ekipu...Meša igra 1 prijateljsku godišnje, zato ovako slabo igramo. Sjetim se prijateljskih Brazil,Argentina,Njemačka,USA,Švedska,Meksiko,Slovenija,Alžir,Gana...
Burundi, Uganda, Ruanda!!!
Jedan,jedini i najveći,Pape.Proci će još puno vremena,igrača i selektora dok ne odemo na neko veliko takmičenje.
Najbolje bi bilo da Sušić zamjeni Mešu na klupi ali prije toga da mu Ćiro napravi reprezentaciju/tim pa da nas veliki stručnjak iz Zavidovića odvede na SP... kakva državatakav i fudbal i reprezentacija...
Jedva sam cekao da se neko uhvati za Ciru koji je kao neki kvazibog. De podsjeti me na koliko prevenstava nas odvede taj Ciro?