Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci isplati se pogoditi dvojicu igraca nagrade te pobjedom 3:0 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Prije nego počnete pljuvati Gicu da ruši Savez i Ligu, čisto neka znate da polovinu Takmičarske komisije čine šatro "bošnjaci" i šatro "patriote". “Od šest članova, dvojica su Bošnjaci, a treći je veliki patriJota Vlatko Glavaš zvani "igrao za BiH kad niko nije htio". Bez ruku njih trojice ova odluka ne bi mogla biti donesena.” Sema
Takmicarska komsija: Mirsad Drljević Suad Salibašić Vlatko Glavaš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam navijac Sarajeva, ali ovo je bruka i sramota sta se radi kod nas. Kaznis domaci stadion i suspendujes ga radi gadjanja gostujucih igraca, a onda proglasis rezultat 3:0 za domacu ekipu, ciji su navijaci i izazvali nered. Znaci isplati se pogoditi kojeg gostujuceg igraca, razbiti im glave, jer se dobiju tri lahka boda. Ovo nigdje nema.
Šta li bi dobili da su ovako uradili na europskim utakmicama?
Samo po dzepu udarit skutore
E sad ces vidit belaja kad na Kosevo dodju.
APSURD!
Strašno! Gdje su bar novinari da ne daju da ova tema padne u zaborav za 2 dana!!!
Znal se šta jel živ ovaj što ga pogodila plastična čaša, oće moć nastaviti karijeru?!
Ovdje je hitno potreban navijacki ustanak ukoliko Široki i Pecara ne budu drasticno kaznjeni.Samo treba uporediti predstojecu kaznu sa onom koju je dobio Velez.
Dakako nego 3-0 ako ne želiš igrati! Realno znamo da tu nije bilo stvarne opasnosti za nastavak pogotovo kad se ispraznio dio tribine. A ako ovo nije ok, može i stvarni rezultat od 2-0 ostati. A da Široki ima dobrih budaletina na tribini više je nego jasno.
Svakako bi primili jos jedan do kraja tako da je sve jedno.
Normalno da su odbili izaci jer tribina nije israznjenja, Ismire sad je na tebi potez, tuzi ovo do uefe.
Serem vam se na pravdu.
Svo zlo koje se dešava bošnjacima u BIH dolazi iz Sarajeva. U Sarajevu se brine samo u Sarajevu a sve ostalo je nebitno. NIje mi iz zao niti malo
Nisam za gađanje i bilo kakav vid nasilja...ali navijavi su bacili 3 plastične čaše i ovaj pao trazio ljekarsku pomoć.... Da su vodili nebi to uradio ali su gubili 2:0 ...sad upisano 3:0 sami sebe još više ukopali igrači i stožer Sarajeva
Hahahahahahahaa a hebo majku jel moguce ovo ?
... cirkus ! znači , da je neko od igrača Sarajeva poginuo , ovi bi dobili titulu .... i za narednu sezonu ! mislim , prolazi ona moja stara - KO TEBE KAMENOM , TI NJEGA JOŠ VEĆIM !!!!!
Ha jah. Drugi put sljemove i pamet u glavu