Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simboličan odziv publike govori koliko je I njima muka da gledaju navlačenje I sviranje faula kad protivnici puhnu u igrača Borca. I mene bi bilo sramota.
Jeste cudan termin ali nidje veze posjeta u BL. Da se titula ceka na Kosevu, Grbavici, Vrapcicima bilo bi sve puno ko sibica. Doduse mozda i prava raja zna kako su dosli do titule.
Borac je uz potporu sudija, ofsajda, penala i isključenih igrača došao do titule. Pokrali najmanje 15 bodova. Najnepoštenija osvojena titula u historiji BiH. Sve će se to Borcu vratiti 100 puta gore kad Dodik padne. Amaterizam čeka Borca kad tad, pa vi varajte, politički se vežite uz jednu stranku i plate na crno isplaćujte.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzemidzicu prodana duso
Prazan stadin bruko maf.jaska vico bruka ljudi nece da dodju u kriminalni stadion bruko
Pogledajte reakciju pravoslavnog sudije nakog trećeg gola Igmana.
Vico je odvratna njuška ali što mi je ovaj uhljeb Džemidžić odvratan nemam riječi da to opišem...
Iskrene čestitke našem Igmanu od Pitara, momci svaka vam čast, to je igra!
Ovom Dzemidzicu treba zabraniti povratak.
Treba nas suspendovati Uefa pa da krenemo od nule.
dzemidzicu oba roditelja i majku !
Mene bi bilo sramota slaviti da znam da je 70% utakmica zavrsio Vico.J..es tu titulu
Nastimana titula
Dzemidzicu srbine!
borac je zasluzio zeljkov treba otkaz da da midi ti dostojan te pozicije kojom si politikom dobio mrsss odatle
jel vas bar malo stid ovo gledati...
Sta se sve desava nemozes vjerovat.... Nepostojeći penal za Borac, cist ofsajd sudija ne svira a svira Igmanu gdje ga nije bilo....
Ofsajd ko kuća četvrti gol, sramota
Dzaba vam titula prazan stadion sve govori
Izdajice roda svoga.
Zbog Gice i njegovih debila u savezu, ponedeljkom u 17 h se igra redoovno kolo (ublehaši bili na seminaru). Vico pederuuuuu....