Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mani se Uniteda, suspendovali ugovor, nisu plaćali dok si bio zatvoren, adio...
Nagodio se sa žrtvom, za lovu naravno. Isto kao i Penaldo
Ja ne znam ko pri zdravoj pameti moze pogledati one videe i poslusati snimke i reci da nije nista uradio. Ovdje po komentarima sve potencijalni silovatelji i nasilnici
Druze hoces da slusamo tebe inteligentnog ili sud?Valjda je misljenje suda validno,necemo valjda mi po komentarima presudjivati nekome,na sta bi to licilo da komentari po portalima odlucuju neciju sudbinu?Vidim da imas neku frustraciju od strane muskaraca,ali sud je odlucio da je nevin pa ti vidi da li si TI pri zdravoj pameti,a nas 'silovatelje i nasilnike' pusti na miru.
Mali je talenat samo takav , nadam se da će nastaviti ako mu psiha dozvoli.
Talenat za razvalit bicarki zvalje
hebo sve ja sam pisao o ovome i toliko sam dobio dislikeova, a upravo ono sta se desilo. zatvorili covjeka zbog neke pi*kice koja je htjela unovciti rosu kao i sve uostalom i liku zivot sjbala. dzesi Ruzo qrvesino stara!
Ima audio i video dokazi ovog je malo ipak prenjelo
Šta ti je kurva.Može te života koštati.
smijesno je to sto njoj nece nista biti, a trebala bi biti kaznjena
Ako cemo gledati realno, frajer je i jest tukao i sta sve ne, jer imaju snimci i slike. To sto je ona povukla tuzbu zbog para je druga prica i dovoljno govori i o njoj. Al to ne znaci da je lik sasvim ok.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)