Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svicarci uljepsali ste mi dan.Hvala vam.
@Goo Brzo e orlovi nazad iz istog smjera kao i Oluja i Sana.
Ma tako je, samo deri Ugare, kao sto je to nekad radio Bosanac Hrvatinic Kotromanic kad je 1403. oslobodio Kozane buduce Hrvatinice i postao kralj Ugarske, Dalmatie i Splita u ime svog tetka Bosanca Tvrtka, kralja Kraljevine Bosne. A uskoro Spanija cijepa Bosance Kozane u ime Kraljevine Bosne i bosanskog jezika, koji ne moze bit kozanski jezik, jer koze nemaju jezik, imaju be be.
Nije ni tebi lako u zivotu.
Ajde ne se..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogo mi je drago da su ovi fais.. izgubili
Izgleda da mi znamo s kim smo bogami
Kakav igrac je Granit Xhaka, kao vino!
Madjarska ili Hungaria potice od azijskog plemena Huna ciji je najpoznatiji vodja bio "Atila bic boziji". Zasto bi govor mrznje bilo pominjnje huna?
Dakle bravo les Suisses d avoir batu les huns!!!
hvala kosovarcima
PADA mala maarska....
Svicarska lagano pobijedila
madarska je za nas real madrid
Reprezentacija Srbije je stigla na Euro 24 da brani Kosovo, da pokaze svu istorijsku nepravdu prema Srbiji, da pokazu da su nebeski narod, da kazu za Milosa Obilica, podrze bracu agresorsku pa na kraju da igraju fudbal , onako.
Bravo draga Svico, neka su izglubili ovi negatori genocida.
Budalasaisroka je budalasazapada
Maari su f, drago mi je to su izgubili.
Odlina tekma..
Pobjeda za vjerovatni prolazak grupe. Uvijek bili simpaticna reprezentacija.
ovi madjari nisu toliko jaki da bi ih nebi mogli pobjedit u nation league
Ma vas Luksemburg nakantava 4:1, o kakvim Madjarima pricas