Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma realno nemamo kvalitete, Tahirovic ko da hljeba nije jeo 3 godine. Poslije onaj Denis isto katastrofa, Burnic isto ... Omerovic usao zamalo i drugi gol ne skrivi! Stoperi slabi! Osim Dzeke i Kolasinca sinoc sve tanko, Bajraktarevic zna napraviti dobar potez neocekivan ali defanzivno pretanak! Nama je realno mjesto u ligi C!
Covijek nas sprda i svaka mu cast. On sam vredi ko nasa cijela ekipa + ona zgrada saveza.
I ja bi nas hvalio da sam nas nakanto 2:0. Logicno da smo im dobri i "opasni" ovakvi kakvi upravo i jesmo
kulturan lik, nakanta nas a onda kaže bili smo dobri..
Od iduce utakmice pa u narednih 6, BH nece izgubiti. Zapamtite ovaj komentar
A neće ni pobijediti?
Ne može se od skaja praviti kožna cipela bez obzira ko je majstor. Isto važi i za reprezentaciju.
Očito nedovoljno dobro.
Ovaj je bio na pogresnoj utakmici
ma to vicko i njegov ujko prodali za sleper floriola
Ovako je veliki šahista Fisher hvalio svoje protivnike nakon što ih matira u 20-ak poteza:Kolega igrali ste fenomenalno!
slično rade i Njemci kad te propusno izbuše
nek se odustanu od svih reprez. takmicenja najbolje da se djabe ne nerviramo i cao.
Pa tražili smo.. ste.. barbareza godinama i vico jedva dočekao. Naivni i nepismeni smo Bošnjaci. Iskali ste evo vam ga.Sa druge strane, po premijer ligi se vidi gdje smo. Treba godina i godina da se stvori reprezentacija. Nisu krivi samo vico i barbarez.
ako si ti naivan i nepismen ne govori za druge
Sa ovom repkom vazda ista priče, baraži, uprava mafija, Đeko dobar, neki malac dobar, ali malo minuta igra, pa onda ih mrzite pa volite i tako u krug.
ova reprez. BiH realno je po kvalitetu u grupi C gdje bi se borili u prolaz grupe B, nemamo mi kvaliteta, statistika kaze sve, kada imas dobat tim trener je samo slag na tortu
Red je domaćina pohvalit.
sta vise drže ovog barbareza on pojma nema ama bas blage veze.
sta vise drže ovog barbareza on pojma nema ama bas blage veze.
Rijetko mrzak lik. Prava ona hinjura, bez obzira što je klasan igrač. Što se tiče naših igrača, ja mogu razumjeti da neko ne zna driblati, da ima lošu tehniku ali da ne može trčati, e to ne mogu oprostiti. Tek zadnjih 10min sa počeli igrati sa presingom, znači mogu, ali neće
zato sto nasi kvazi strucnjaci imaju fol neku taktiku. ja sam siguran kad bi in reko evo vam lopta igrajte da bi neku i dobili