Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno jeste mozak ekipe, kada je usao sve im je krenulo. Problem je sto su Southgate i Piksi na istom nivou razmisljanja, pakao.
Zamolio bih novinare Klixa da sto manje vijesti objavljuju o Sjevernoj Koreji i njihovim bolidima. Unaprijed hvala..
Kako ljudi nemaju osjecaj za fudbal, pa Piksi je uradio pravu stvar, kad je zamijenio istrosenog Mitrovica i ubacio Jovica i Tadica, tad su i krenuli da opasno igraju. Da je Tadic igrao od prve minute istrosio bi se u prvom poluvremenu i ne bi nista uradio poslije. Ipak ima godina, koje nisu male. Mitrovic se isto istrosii do 60 minute, a to je rezultat igranja u slabijoj ligi.
Nije tacno da je srbija izgubila,rezimski mediji u susjednoj drzavi izvjestavaju o velicanstvenoj pobjedi srbije protiv engleza!
Slave li opet poraz i pretvaraju ga u pobjedu. Usput, dobro su igrali, respect
Mitrovic i Tadic su trebali igrati od prve minute.samo napad ,to je najbolja odbrana.i u prvom poluvremenu zabit gol.a u drugom poluvremenu odbrandbene igrace ubacati.
Vidjelo se da ovjek igra odlino, bio je odmah opasan i vrlo aktivan. Trebao je igrati od poetka utakmice.
Sad ce Tadic ostat 90 minuta na klupi. Nekad je bolje sutit
E balkane balkane moj , uvijek pametujemo ta bi bilo da je bilo . Isto sa tobom kao i bez tebe. Trener je tu da kaze a tvoje je kazati DA gospodine treneru ili se odrei turnira i reprezentacije .
Jos dvije utakmice i pakuj kofere.
E moj Duane, pa nije to Holandija. To se u Srbiju drugaije shvati.
Najbolje na ake to rijeite
Imao si situaciju da za sut sa 13 metara (sam bez ometanja), a ti uvaljujes Jovic na pet metara. Bas si lider.
Nekim ljudima treba zabranit da gledaju fudbal, kao tebi naprimjer .
Imao si situaciju da za ut sa 13 metara (sam bez ometanja), a ti uvaljuje Jovia na pet metara. Ba si lider.
sad ce komsije napisati da su i ovu utakmicu pobijedili kao i rezoluciju o Srebrenici. 10:01 ce biti format pobjede
Da napravimo sad jedan mali test. Latinica: Uz krui, niz krui, na vrh kruia. irilitsa: Uz krushchi, niz krushchi, na vrkh krushchia.
Sve sam mislio da ce da izbaci i neshto cirilice, kad ono ni jedno slovo.
Prokletstvo balkanskog mentaliteta. To to ima snage da visokim tempom igra samo1 poluvrijeme, ne bi ni pred smrt priznao. I Mitrovi nije htio pozdraviti Piksijia kada je izlazio iz igre. Sujete, sujete...
Najkreativniji, a i za tih pola sata to je igro nije nita ni pokazo, a tako bi bilo da je igro i od poetka. Kad ovjek pogleda njegovu igru, teko je re da je on ak i prosjean igra.