Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije krv voda. Dobro nam dosao Benjo.
Bošnjak odnosno Bošnjani je originalni jedini ispravni naziv naroda Bosne. Edukuj se malo, vidjet ćeš istorijske dokumente koji spominju zemlju Bosnu i narod Bošnjane kasnije Bošnjake
sve je do roditelja, kao i kod Ahmedhodzica
Budi ponosan na to hrabro srce koje kuca u tebi. Da znaš, veliko je to naslijeđe koje nosiš, fini momče. Nema takve japije mnogo na svijetu ovome.
Budi ponosan na to hrabro srce koje kuca u tebi. Da znaš, veliko je to naslijeđe koje nosiš, fini momče. Nema takve japije mnogo na svijetu ovome.
Benjamine sine, da si nam živ I zdrav.
haj dobro, neka bude sretno i njemu i repki BiH, ali budimo realni, da ga je Švedska uzela , sumnjam da bi odbio i otišao igrati za nas!
Svaka cast ljepotane!!!!!
Suze na oci krenuse! Svaka cast momcino! Srcem se i i gra za repku. Sve najljepse ti zelim!
Bravo! ❤️🇧🇦
Nekad ljudi iz Bosne grde dijasporu u smislu da im jen kriva za sve i da ovo i da ono i onda dodje ovakvih lijepih stvari i nadam se da se mjenjaju ta misljenja. Dijaspore je zaista samo pozitiva za BiH.
Ponosno srce bosansko💙⚽
idemo majstore.Bravo Benjamine.🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦👍👍👍
Onog malog Huseinbašića će zeznut onaj menadžer kreten… on misli ima zlatnu koku koju će neko zvati u Njemačku repku.. i ako i zezne Bosnu to je bonus.. škutor pravi.. Dečko treba da igra za BiH i to je jedini ispravni put u napredak..
Da nam budeš zdrav i živ. Želimo ti puno uspjeha, da napraviš karijeru kao Džeko.
Na vakat si donio odluku momčino. Ko ce znat, mozda Schmidt zabrani da se igra za BiH
Da su Ibru zvali da igra za Suto-Orizari,odazvao bi se.