Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slab trener-MJENJAJ.
momci, pretanki ste za ozbiljan fudbal
De ti se Tahirovicu mani fudbala, vidi imal gdje za nsbijat koceve u ogradu
Ne kontam sto malog Esmira ne ubaci neka malog neko vidi neka se progura, kad ste ovolike igrace forsirali preko stele on zasluzuje minutazu da ode u bolji klub da se razvija jer je mali potencijal kakvog nismo imali poslije Dzeke... Nadam se da ce sljedecu utakmicu dobiti 90 minuta.
Zasto rusiti atmosferu sa skandiranjem savez napolje, pa ne igraju ovi iz saveza. Imaju sve uvjete, samo treba brusiti kvalitet. Dzeki respect, sta sve trpi, ali suti i igra sa maximalnim zalaganjem
Sreća pa su var uveli inače bi bilo trpanje