Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sine bježi od Bosne koliko te noge nose. Nema hajra u Bosni dok se ne iskorijene Bakirovci, Dodikovci, Čovoćevci i ostali njima slični.
Izgubićemo mi i ovaj talenat, živi bili pa vidjeli. Ima još šanse da zaigra za BiH ali pošto je situacija kakva jeste, bolje mu je za Švicarsku nastupati nego za BiH. Ne uzima Barsa onako što je njima ćejf, nego što vide nešto u tom igraču što bi moglo biti i prevaga u odbrani.
@cicibu Kakve veze sad Bakir ima, eto iskorijenjen je prije godinu dana skoro, nema ga nigdje, jel ti sad bolji zivot? Sa Trojkom u koaliciji sa Covicem i Dodikom?
E čuj Bosanskohercegovački 🤣Ovaj ako zaigra za Bosnu ja ću za Brazil
Mali je igracina, cim mu je Miloš Malenovic menadzer.
tako je nekad i Sefik Ibrahimovic tio svog sina da igra za Bosnu a FSBiH mu odgovorio : ne treba imamo mi takvih mali milion.......
Da ne bi rata mnogi bi po livadama trčkarali
Rodjen u Švici, živi u Svici, radi u Švici, igra za švicarsku reprezentaciju. Zato je logično da u naslovu piše BH štoper.
Babo sve placa ne placa svica
Rodjena mu mater komentarise na njemackom objavu 🤦‍♂️. Pa dje to ima Allaha vam.
evo sad ce on, lud je za nama. On nema pojma ni gdje je Bosna. Kako ne kontate da djeca koja su tamo rodjena, bez obzira na roditelje, zive i odrastaju u drugom sistemu, drugim okolnostima.
Ako je imalo normalan(a vidi se da jeste), BiH treba izbjegavat u širokom luku. Naši konji iz NSBiH bi i Messia upropastili
prijatelju moj nemoj pristajat igrat za Bosnu jer ces izgubiti igru u dobrim timovima kao sto gube Dzeko i ostali ostani za Švicu...
Lijepo, ali nek znas Emane prvo što treba odbaciti jest euforija i pomisao da si nesto uspio u fudbalu. To ostavi do 42.godine kad odesnu penziju. A sad samo trud i rad i prvi tim i biti standardan u prvom timu i tamo ostati zbog pristupa koji budes davao ya tim aBd!
Jeste dosadni sa temom igranja i nastupanja za BiH. Možda momak nije ni zainteresovan nije mu ni u malom mozgu taj domet. Koliko ima naturaliziranih igrača koji su državu u kojoj su rođeni i žive prihvatili kao matičnu Gundogan, Khedira, Ozil, Lukaku i bezbroj drugih boli koga krc šta fukara i bijeda misli o tome.
Nikad ON neče zaigrat za BiH (NAŽALOST) SVE DOK SJEDE KRIMINALCI KOJI ODLUČUJU U NSBIH UZIMAJU PARE DA IGRAŠ ZA BOSNU
A jest mu potrebno u životu da zaigra za ovu velesilu.
Samo nemoj kao Halilovic
Sta nemoj kao Halilovic? Pa vec je uradio isto sto i Halilovic, potpisao.
Dzaba mu. Opet ce Sanicanin biti u prvoj postavi. Nazalost...
Bravo mali i reci bratu neka mijenja frizuru odvratan je