Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar momak, uspjesan pravnik i veliki navijac FK Sarajevo. Stazom slave kreni Ti, opet prvak postani
Ovaj sa fudbalom ima veze kao i Maca Diskrecija sa kulturom. Nije ni čudo što 30 godina niste sposobni da prođete drugo pretkolo kvalifikacija UEFE.
Dobar momak, sretno napokon neko naš na celu kluba.
Buahahaha
ali atletska staza je ruglo kao da si u Bahmutu
Propast cemo ko muda kroz pidžamu
Direktore, povedi uposlenike, a i vodje navijača i malo ocistite okolinu Koševa. Ono je ruglo, pogotovo od sjevera prema pionirskoj. Moze se naograisat.
Sretno Tare
nikad fizicki spremnija ekipa nije bila .sarajevo bi trebalo da dobije zelju ukoliko ne bude savez stopa za borac da odlome sarajevu bodove u derbiju
Bravo strucni skolovani ljudi
Gledaj ganje mili moj, idi popij cvekle jaro
koliko ovaj Mirvic ima snage i para , samo da ovako nastavi svaka mu cast
Kad je atletiku trenirao uzeo opremu od kolege i nikad je nije vratio..
A i svakako, njegova uloga će biti manje više administrativna jer glavnu priču će voditi trougao Čala - Ibrak i naravno Mirvić. Što je svakako mnogo bitno.
Ibraković??? Nema tu selameta
Svakih 6 mjeseci promjene Sledeci na redu sef skole omladinaca
Tarik je dobar momak, živi za FK Sarajevo. Neka mu je sretno na novoj poziciji.
E kakav je ovo uhljeb niste svjesnj....covjek se gurao kroz bar 5 uprava
Ubleha iz prospekta
Jel to onaj što je radio kao PR u klubu pa nikad nije vratio službeni laptop kad je otišao? I onaj što je kao gost na utakmicama muntao igrače da tuže isti klub čiji je sad direktor? Inače vrlo dobar haver sa divnom Poturom.
taj je