Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Benjo dres nije ok.. Ali u jednu ruku te razumijem, i ja bi bio nervozan, da imam panja u ekipi, kao Handzic.. Uzeo nam je 4 boda 2 protiv zelje, i 2 sad u Mostaru..
@istinailaz28 joj vama sve fale bodovi pa vi drugo poluvrijeme niste osutali po golu,protiv zelje ste se spasavali drugo poluvrijeme,i zeljo je protiv krupe imao 4 zicera 100 postotna pa izgubio bodove suti boga ti da vam nije tatara i rahmanovica bili bi karina obicna.
Bježi Benjo, najoštriju kaznu očekujem.. odmori malo "ronaldo" .
on voli Sarajvo pravi je hordaš Benjamin Tatar jedan je od nas !!! I ❤ FKS Hz
Ma mozete mu se kurca svi napusit al bas ono s koljena!!!koliko je ovaj momak pretrco za svoj klup neka dere i baca i treba da se nerviras kad igtas srcem.BENJO BRAT💪💪💪
udaHo malo svježe have,pa ga ponijelo🤣
Sta se ima izvinjavat sto je moro iscjepat 5 metara drva,pa valjda je prijece spremit se za zimu ubi mraz po mudima nego igrat u studenim uslovima,sto ne mogu ovog emeterizma i idijotskih migrantskih folova
Tako je to kad si placenik kao i vecina torpedasa
poslije jeb.. nema kajanja 😀
Ma iskreno meni bude krivo kad slave i bace dres , a kamoli ovo. Dno dna.
E ja kvalitetni dresova kad se tako cijepaju
Donesi Benjo jos koji,cjepati cemo zajedno :)
A i nije neki dres
Šuplja! Kaznit’ po džepu i završena priča.
Seljak
pocjepo bi je ko Tatar dres Sarajeva
ovo se odma protjera iz Kluba tako.rade ozbiljni klubovi !
To je svetinja sa grbom na srcu. Upucao se, reprezentacija, šala nije.