Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije bilo rata, ovo govedo bi čistilo trotoare po Srbiji
Kako ovaj kriminalac jos nije iza resetaka?!?! Nevjerovatno….
Bolje da mu je onaj što ga je napravio- izonanisao....
hahaha ja kretena braćo mila! Nepisano pravilo u svijetu je da čelnici klubova ne staju ni na čiju stranu u duelu dva njima konkurentska kluba, osim ako od ishoda te utakmice zavise i sami, a ova potkovice uvodi nove norme ponašanja.
I doce ribari gdje nema gigovica i degegenek!
logopeda pod hitno angažovati
Uvijek je za gubitnike i navijao
Ovog ja naredne godine u lanac i na Koridu vidi mu vrat MasaAllah
Hapsite konja
Svaka čast onome ko ovog razumi kad priča. Brsti kao jarac
Da Bog da odmah ispali, a od sezone 23/24 pa naredne tri, nemate pravo nastupa
Stvarno nekoga boli K za koga ce covjek navijati, covjek koji u zivotu nije dvje knjige procitao
Bolje bi ti bilo da vidis ima li kakav dobar estetski hirurg da malo tu glavu dovedeš ured a i logoped bi ti pod hitno trebao previše mrmljaš pjena na usta teško te razumjeti.
Kada mu pogledaš samo facu vidiš da je frajer odvratan i bukvalno šljam od insana- ovo samo mater moze voliti a mozda ni ona to ne čini
za ovakve i mater kaze, niti gledat, niti ubit'
Kome je bitno za koga češ ti navijati ćelava spodobo.Nauči da pričaš a da ne ispljuješ sagovornika.I to će biti veliki napredak za tebe.
Da nema obrve ne bi skonto jel glava il guzica