Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu dati vremena bar još dvije godine,dok ih uvede iz druge u prvu ligu.
On će opet biti jedino žrtveno janje u svemu tome. Nebih rekao da Van Gaal, Mourinho, Solskjear itd nisu dobri treneri, nego bi se okrenuo na politiku kluba i Upravu. Kako loša politika dovođenja igrača, kako odlični igrači došavši u klub ustvari postanu Maguire, kako toliko novca troše na pojačanja, a tako malo zarade na njima... Stotinu problema. Glavni problem je vlasnici kluba.
Mislim da je svima jasno da Unitedu nije problem trener, nego uprava i njihova politika. Pa nisu im treneri bili Bazdarevic i Hadzibegic, bili su treneri koji su se dokazali na svjetskoj sceni
Nikakav trener, zavadio se sa pola igrača. Otjerao Se geu, doveo ovu rupu od golmana koji je imao dostaa kikseva i u Interu.. Otjerao Ronalda, Sancha itd..
United je prosle sezone bez Ronalda osvojio 17 bodova vise nego sa njim u sezoni prije toga. United je prosle sezone bez njega osvojio cak 75 bodova. Nakon odlaska Fergusona samo su u onoj sezoni sa Mourinhom osvojili vise bodova u jednoj sezoni. Nije Ten Hag pogrijesio sto je otjerao Ronalda, ali je napravio gresku jer je pustio De Geu, a doveo onu rupu na golu.
Glazers out! Podrška Ten Hagu. Za njega negativno može pisati samo neko ko površno prati United ove sezone, tj. rezultat. Mi koji ovoj patnji svjedočimo već punih 10 godina, znamo da nije problem u treneru.
Onaj Kamerunski jarac ne moze papuča okrenuti Davidu De Gei. Transferi Boze ti sacuvaj...
Nije blamaza izgubiti 2:3 u ligi prvaka. Jedinstvo iz Mančestera je palo k za uši kako je otišao Ferguson, ne može Ten Hag napraviti čudo, kad nema ni igrača ni atmosfere. Na kraju Engleski fudbal je medijski precijenjen, sem Građanskog iz Manchestera koji je vanserijski, sve druge engleske ekipe su takve da se može igrat sa njima
Od pocetka sam znao da od njega nema nista.
Ljepota gledat kako Man Utd propada.
u manchesteru problemi. zdravo!!