Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjedili 4 2 i nevalja im obrana. A imali 4 0
Samo im treba trener ddobar koji ce znati i mesija ostavit na klupi
Super
Precijenjeni ciffut. U barsi su svi igrali za njega. U PSG ce pokazati koliko je precijenjen i da je samo prosjecan igrac.
Ako mbappe ostane, messi ce imati 40 asistencija u sezoni
Ja Reuf s klix komentara, tvrdim da PSG osim Francuske lige nista nece osvojiti. Ovakvi timovi u LŠ uglavnom pucaju kao lubenice. Mora postojati lider na terenu kojeg svi prate, a ne 8 lidera koji se medjusobno dokazuju
thierry horny
Kakav je ovaj Henry imao inteligenciju pa Gejts je beba za njega. Pas, prodor, slobodnjak, korner, prekid, igra glavom. A brzina komotno na 100 metara mogao se utrkivati
Tačno je imao sve. Kompletan igrač koji je mogao igrati špica, krilo, isturenog veznog... mnogi od ovih najboljih igrača u PL danas mu nisu ni do koljena.
Messi je Messi pricaj ti sta hoces
covjek nista nije protiv Messija rekao, nego je rekao da fali odbrane. Pusti ti naslov klixa.