Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce 12 igrac da nastupi
I evo ponistise Igmanu cist gol.
I onda gol iz ofsjda za Borac hahaha jao cirkusa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao penala za Borac HAHHAHAHAHAHAHAH
Borac je uz potporu sudija, ofsajda, penala i isključenih igrača došao do titule. Pokrali najmanje 15 bodova. Šta SIPA radi? Hapsi bandu Vicinu. Svaku sedmicu isto sranje preko Arene gledam. Izmišljeni penali za Borac, golovi iz ofsajda za Borac, poništeni golovi protivnika, crveni za protivnika, fuj. Najnepoštenija osvojena titula u historiji BiH. Nemaju stida u lopovluku. Šaljite UEFAi snimke, ovo je za izbacivanje Borca iz svih takmičenja.
I onda gol iz ofsjda za Borac hahaha jao cirkusa
I na kraju ga sudac zacini s 30 sekundi skratio sudacku nadoknadu,samo da podsjeti ive sto ga placaju da je tu.
Istinski Prvak je Zrinjski✌️
Cestitke sudijskoj organizaciji ahahah
Sve namjesteno 🤮
još veći cirkus ovaj komentator što ne smije ništa reći protiv sudije
Jest komentirao nesto malo oko penala,cini se da mu je netko orislonio nesto hladno na celo,jer kasnije su se isto tako dogadjale evidentne kradje.
Ljudi su platili sudije i protivničke ekipe iz RS-a i pri tome nisu gledali koliko god da košta, samo da se igra prvo pretkolo Lige Prvaka. Pustite ljude više na miru, nek nisu dzaba podmazali š*pak za Hamrun sa Malte. Imajte malo pristojnosti.
Liga se zove wwin sve Po digivru ko gubi a ko dobiju lovu!?
Doš’o Vico u BL pa da ne dolazi opet…
Kad se uefa pozabavi njima i izbaci ih iz svih takmicenja zbog sve jedne sumnjive utakmice onda ce to biti upereno protiv naroda
Dzemidzicu srbineee
sto bi se mi nervirali kad klubovi sute nista ne poduzimaju
Lakrdija epskih razmjera i kako to da da srbi sude borcu zadnjih 7 kola
Neki dan sam rekao da prvenstvo treba ponistiti radi evidentnih namjestanja svega i svacega Borcu,ovo je cinjenje budala i konja od svih nas,ne samo gol iz zaledja,Igmaniv gol vjerojatno cist,o kaznenom udarcu za Borac da ne govorim.
Sve tri velike greške na štetu Igmana,vidjele su se i bez usporenog snimka,tako da je ovo i više nego smiješno.Ili žalosno,kako god...
Hajde Posusje do pobjede protiv Torpeda