Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj sastava, Hebibovic, Velkoski, Secerovic... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Lagana pobjeda Borca a ovaj pokusaj od strucnjaka neka poslije utakmice sam podnese ostavku !!!
Evo Secerovic naravno poklonio gol 🤣🤣🤣🤣🤣 Od Pidre ima boljih igraca u drugoj ligi....
Nevjerovatno da FKS ima takve financije, a i dalje im igra Velkoski. Frajer je bio na nivou Rudara iz Prijedora još prije 3 godine.
zamisli dodje bilic il Kovac na Celo BH reprezentacije?
Ko i zasto je livadu Secerovica doveo u klub ?? Da li se ovo naziva profesionalnim fudbalerom, Vasoski da se ne ljubimo, vrijeme je
Da internacionalna komisija za istrzivanje namješteni utakmica vidi ovo dodavanje našeg Šwćerovica , sve bi im jasno bilo!
Bravo sudija! Gazenje i povlačanje nije za zuti…
Sarajevo prodalo...
Sarajevo još uvijek nije dobilo crveni😁😁😁😁 e moj sudija oho ti se 😁😁😁😁
Da ne gledam utakmicu rekao bih da je tuca. Naguravanje i psovanje da ali tuca ne. Klix Klix...
podijelio 4 zuta kartona i to je to nikakve tuce nije bilo.
sad su ispravili i napisali pokosklai se igraci na terenu, malo vise naguravanja i psovki nista sto do sada nije vidjeno.
Gledacu pitare. Bolje oni u evropu nego Borac kome se sve stima. Kao pravi navijac i neko ko zna sta je to sramno je to da navijaci Sarajeva ne mogu prisustvovati utakmici iz "satro" sigurnosnih razloga i zato mi to u startu smrdi. Sameljite ih komsije. Zeljovac.
Bice navijaci Sarajeva ipak to sam pročitao,ali da sudi utakmicu sudija Bilbija iz Prijedora ja mislim, to nema nigdje. Bolje i sudije iz BL da su stavili
Nisam znao, znaci promijenili su odluku nisam upratio. Znam i za sudiju. Nekako smrdi u startu sve ali vidjecemo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)