Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko trebas biti glup ogranicen da napravis ovakav prekrsaj na sredini terena bez ikakve potrebe ali je bitno da je on bradu pustio
idiote kakve veze brada ima
zasluzen crveni! dje ces onako na igraca?! i to kazem kao navijac zelje.
Zeljo je do 72 minute imao igraca manje Ulaskom Gasala u 72 minuti Zeljo je imao dva igraca manje i primio je dva Gola
motaj kablove 😂😂😂😂 nemamo para al smo klocevi 😳
Zeljo je do 72 minute imao igraca manje Ulaskom Gasala u 72 minuti Zeljo je imao dva igraca manje i primio je dva Gola !
Korida
E moj Zeljo,gasi mjesalicu i motaj kablove.Pa mi ja mislim ni Pofalickog ne mozemo dobiti vise. Bravo Edise tako se vodi klun
Bravo za Mulalića. Pravi trener koji svom timu diže samopouzdanje i pomaže da izađe iz opasne zone. 17 šuteva , totalna dominacija.
E moj Zeljo..... spade na niske grane.... dogodine federalna.... de rijesite se ovog ficfirica od trenera
NEK SI MULALICU KAD SU TE OTJERALI
ubiše želju željini
Nisam znao da je Hebibovic zeljin
gazi ciganiju raspalu
gazi male plave odvratneeee
Nek prvo Bekrić skoči u hladnu Neretvu a za njim i fudbaleri .
oj krkana i ciganije ovi meljovci
PRČI HEBIB NAVIJAČE CMELJE
Prči ti mater😉
Igrajte je**m vam svima ma**r u pi**u da vam je**m na terenu zabite gol maj** vam je*** nargilsku jedino bi vam bilo draze da kura* mozete puš**.
Mekicu i Drljo, izadjite ako vam se ne igra.. posvadjali ste se s nogama skroz..