Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Hrvati, imate kvalitet opet da nesto veliko napravite. Svim srcem navijam za vas! 🇭🇷🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷🇧🇦
Srcem navijam za Morocco 🇲🇦💚❤️
Ne navijam za hrvatsku, ali bi volio da maroko bude obrukan zbog onog sto su uradili nasem Vahi
A sto ne navijas za Hrvatsku? Je li to Bake i Muderris zabranili? Hebo te Vahe, Vahe je pokupio novac za tu nepravdu. Vahe 80 godina ima, nikad se nije ni usudio da vodi repku BiH, ali ti imas zaljenje za njega. Kad letis samo za pare kao Vaha onda se to i desi....
Hrvati pobjede Španiju, al zato nerijetko podbace protiv dosta slabijih protivnika.
Jest nigdje veze
Maroko se zatvorio i pametno odigrao protiv Hrvatske, nisu tražili ništa osim što im se ponudi.
Ne cudi me da ``muslimanske`` zemlje igraju dobro .... do sada se cesto desavalo da se prvenstva odrzavaju za vrijeme Ramazana, gdje su vrucine oko 35 stepeni, a igraci poste. Nisu mogli nikada pokazati svoj pravi kvalitet.
katar i iran cemo zanemarit?svejedno tunis i saudijska arabija nece proc skupinu..maroko mozda i prode ako dobiju belgiju
Viceprvake svijeta ne dotiču komentari usafunjalih 23% trokutistanaca-sadakistanaca. Naprijed Hrvatska!
Ne kaže se usafunjalih, već osafunjalih, SELJAČINO!!!!
Hajde ne kakite vise,gdje smo mi ,srbi i hrvati makar igraju.Ne mogu da vjerujem na komentarima,ako ti se ba ne svìdja ne moras da gledas.
Nevjerojatno dosadna utakmica do sada. Bolji je za gledanje trening omladinske ekipe "Želje", npr. Komentator nula, kao da ga stid govorit..
Volio bih da Hrvatska pobijedi, ali ne volim euforiju koju nogomet izaziva kod navijača.
Hrvati su previse oprezno usli u ovu utakmicu tako da nije dosla do izrazaja njihova vjestina. Kad su krenuli kasno je bilo. Bolji su najmanje za klasu od ovih donorodaca. Sretno komsije osim onom cmaru!
Ko šteže obruč? Ne znam šta će biti, naravno. Ali, ovo do sada je antifudbal!!!
Ako susjedi pobijede,SDA ce traziti da sankcionise taj otvoreni napad na Muslimane...Onaj jado iz Luxemburga sa socijale ce vam gnjevno poruviti da više sabura neJma i da vam neJma halala
Maroko ozbiljna ekipa.Tvrda,zna igrati na rezultat..Ipak,Hrvati imaju iskustvo..Odlučiće jedan individualni potez..Očekujem da to napravi Modrić..
čisti penal nad vlasicem toliko o tome....
Hrvatska je najjaca Balkanska ekipa...ubjedljivo...sva im cast na igri i pozrtvovanosti
igraj moja Hrvatska 🇭🇷
Francuska Hrvatska finale