Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra pravo sarajevo ociju mi nemogu izaci iz 16 metara
Zrinja 3 klase iznad svih. Bit će opet kao i prošle godine.
Bilo nam to tesko priznati ili ne, Sergej Jakirovic kao trener i njegova ekipa za dvije klase su ispred svih ostalih trenera i ostalih ekipa. Bravo Zrinjski!
Nedaj PETI,srcano i hrabro
Ovo se kone rapale ko resedija . Amanjarabi
U čiravoj eri Musemića Sarajevo nije primili ovoliko golova koliko je do sada pod Fergusonom.
Niko ne spomnje Hadzica gdje je odbrana . Ovo ke Srakevo najgore poslije rata. Nikada se niko nije izvljavao sad 4 - 5 golova prima.po utakmici a Dudic rekao.igrace napadacki fudbal znaci to je to. Bravo Feđa i Hadzija.
Opet naslov Bordo Tim na koljenima?
Zar Dudić nije rekao da su izišli iz krize. Penal nije ali to nema veze, i bez penala je moglo biti i gore po Sarajevo
Čestitam konju od trenera fedži dudicu uspio je ono sto nije niko od 1946 da FK Sarajevo doživljava najvece poraze u svojoj istoriji.
sve ispod 5 je uspjeh hahahahha
Bitno je da sudija bude glavni lik utakmice. Naša liga se još uvijek igra po pravilima sa zelenog stola. Penal je sramota i treba je dobiti žuti zbog simulacije i tek bi bio sudija, ovako je navijač Zrinjskog. Sarajevo inače loše igra i sudija je višak.
Jbga razlika u kvaliteti je bolesna onaj slovan bi masakrirao sarajevo a zrinja se drzao do penala
Joj pitara braco mila pa zrinjski je trebao svoj gol skinuti nije im ni trebao.
Dudiću karin oooooo
Otjerat ce Dudica a i Amara s noge na nogu .
Kao navijac Zelje preporucio bih FK Sarajevu da na sve nacine pokrenu disciplinski postupak protiv sudije za oduzimanje licence za sudjenje. Pa ovo je smijesno. Sarajevo je prelose, Zrinjski dobar al ovaj sudija je katastrofalan, penal, prekrsaje ne sudi, pa Ovrebo mu nije ravan