Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijeli čovjek će vrlo brzo biti ugrožena vrsta!
Već je
Bijeli covjek je istrjebio indijance, pobio milione crnaca i drugih bjelaca. Ljudi su smeć a bijeli covjek je najgora podvrsta
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ezil i ostali Turci u Njemačkoj, ako im se ne sviđa neka se vrate u Tursku.
Mislis kao Hrvati u BiH ???
pa vratio je se čovjek, pa mu opet zamjere.misliš da bi stalo na turcima to što prizivaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svaka cast pravi Turcin!
Sloboda govora.
Mogu da se šminkaju i dotjeruju ali moraju jednom da rasčiste sami sa sobom i ono ;JEDNOM AUSLANDER ZAUVIJEK AUSLANDER einmal AUSLANDER für immerAUSLANDER I biće im lakše da se skinu od Rasizma. A ovako nema većih Rasista od Nijemaca
poslije SRBA, FRANCUZA I ENGLEZA
Mogu da se darivaju i kockaju ali moraju jednom da rasčiste sami sa sobom i ono '"JEDNOM AUSLANDER ZAUVIJEK AUSLANDER" "einmal AUSLANDER für immerAUSLANDER" I biće im lakše da se skinu od Rasizma. A ovako nema većih Rasista od Nijemaca
Molim Švabe kada budu ove turske cigane deportovali u tursku vozom preko balkana, da o jednom trošku pokupe i ove njihove rođake iz RS-a i srbije
I izmetbegoviće uputile, izjašnjavaju se kao svrbi
Tekst vam je nidjeeeee vezeeeee
BrojacPiramida, ni slično,Turčin je došao u Njemačku generaciju ili dvije prije,a Hrvat se rodio u BiH i očuvao je u današnjim granicama od vremena Otomana do zadnjega rata,to mu je djedovina i domovina,dok nekim drugima služi samo za šminku i ostavrivanje nekih drugih političkih i vjerskih pitanja,..te opasnih namjera,..
Imam plavu kosu plave oči mogul i ja u njemačku
najbolji komentar!
Nema ni od Njemaca ništa bez Ozila. Prosječna ekipa.
Ozilu svaka čast, Švabe po starom običaju prikrivene hijene.
Kross, ne daj na nasu rasu bijelu!!!
U stvari Ozil je samo jedan odrasli plačko...
Razmetanje pojmovima "fašizam" ili "antifašizam" za sve što ti se ne sviđa je skroz degradilo pojam, kojemu ionako nema mjesta u današnjim vremenima. Trash!
Predlažem da se umjesto Bosna i Hercegovina zove Konfederacija Hrvatske Republike Herceg-Bosne i Srpske Republike Republike Srpske!!!!
yebo ti ja mater
U današnje dane bijelac štagod pisne protiv arapa, tura, crnaca odma mu kažu da je racista, a obrnuto to nema nikada mjesta..a zna se da americki crnci mrze bijelce, a arapi zapdne evropljane..
Ko je koga porobljavao, okupirao, ubijao, diskriminirao ???
BrojacPiramida - ti kao da si ispao iz istog legla s Mladićem, tako je i on opravdavao genocid s 500 godina Turaka...ili šta već. Ne budi smeće!