Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barcelona kad je izgubila Xavija i Iniestu nikad se nije oporavila. Real zamijenio Ronalda, evo sad ce i Modrica i Krosa a trofeji se i dalje osvajaju. Svaka cast nema sta.
Lako je Realu kada imaju sudije. Borac = Real
Lako je Realu kada imaju sudije. Borac = Real
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je taj svabski mentalitet, lik moze komotno jos dvije godine da igra na vrhunskom nivou i poslije da ode u arabiju po pare.
Pacenice kao do je njemu do para. Zaradio da moze jos 4 luksuzna zivota zivjet. Iz komentera ti se da iscitat sta ti je boljka.
Steta - mogao bi komotno jos 2-3 sezone igrati, ali s druge strane: sta ce mu? Sada mozda uzeti LP i mozda cak i EURO i fajront. Frajer zakucao sto se moglo zakucati.
Kakav euro i njemačka...
@gooUser1680984293 Iskreno ne znam. Mlada ekipa, protiv FRA i NED su bili veoma jaki i jos igraju kod kuce. To se ne smije zanemariti. Mozda se provale, a mozda i iznenade.
Klasični Njemački mentalitet, odlaze u penziju kad su najbolji. Jedan veliki gospodin, borac za normalan fudbal i prava igrača, sigurno među top 10 veznjaka svih vremena.
Što Neuer ne ode u penziju
Modrić stariji od tebe 5 godina, kud ćeš ranije Toni 😅
Gigante! Hvala ti!
Ovo samo pokazuje koji je Lula Modric kralj.
Hvala za sve genije, teško će biti nadomjestiti ovakvog maestra. Danke Toni!
Snajperista. Sretno legendo.
🫶
pametno, sta ce, gotivit se sad
lik ce za godinu se vratit jer mu je smor u penziji
Toni bravo, Dzeko bravo i za tebe ali razligu iz rep
steta