Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj klix ovo je za mustuluka.
Dajte Marijana Mijajlovica da znamo sta je sudija jeo prije utakmice. I jel podrigno
Sanahudine nije imao ko drugi da prenosi pa si i te 1993 ti prenosio, ne zbog kvaliteta nego iz nuzde su te tu stavili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ne misli niko da je do tebe, nego jednostavno smori nas sa svojom pričom. Trebao si se davno oprostiti, pustiti nove ljude, davno je tvoje vrijeme prošlo.
@Silent.Hunter uz to i loša osoba iz ličnog iskustva znam. ne pali patetika majstore više provaljen je i mutniji od SDA. previše mu se i dade medijskog prostora koje ne zaslužuje
ma lik je debil...
Baho bahati , ti si najveci peh u BH sportu i dabogda nikada nisi ni prenosio utakmice ... tvoji dilirijumi su nme toliko nervirali da sam gledao sve utakmice sa stisanom televizijom,samo da tebe ne bih slusao ... vjeruj mi !
Hvala bogu.
Nisam nikad ni gledao prenos kad je ovaj idios narcisoidni prenosio. Umislio da je Mladen Delic ili Marko Markovic. Govedo umisljeno.
Fraer komentarise za sport klub, dobio ponudi za njih da radi, znaci kada budes gledao bih na sk baho te ceka
Covjek je legenda,sve je radio iz srca. Nije on kriv sto se u reprezentaciji igra samo da bi se za njih culo,da bi neko nekoga pogurao i nahranio svoj ego. Sada je on kao " baksuz" e bas vam je bzzzz prica,a ovi sto ga proklinju i ... sram da vas bude. Ko vas samo takve vaspitao.
Baho sam sebe degazirao.Prvi put sam od njega čuo riječ degazirao.SK ima da podnese tužbu ako bude komentarisao.Propast će radi njega.
@gooUser1599242802 Degazirao je stari izraz . Odnosila se vecinom na golmansko izbacivanje lopte. Rijec je francuska i korijen joj je degage a najslicniji je prevod, « odhebi ». Upravo tako. Kad ti neko poznat dojadi mozes mu u sali reci degaze. Ovo z treba zamjenit sa zadnjim slovom abecede ja ga nemam.
Cim vodimo dize nase igrace u zvijezde, ponizava protivnika. Kad pocnemo gubit pocne ponizavat i nase igrace. Pretenciozan, neotesan, posmatra sebe kao da on igra a ne igraci. Dotle je doslo da iskljucim ton kada on prenosi, ili stavim na bilo kojeg stranog komentatora. Davno zakasnjela odluka. On razgovarao sa delegatom posle rukometa sa Svicarskom i rekao da ne brinemo, a nas suspendovase. I takvih gafova je bezbroj. nije on kriv sto gubimo utakmice, nego zato sto lupa ko Maxim po diviziji.
izgleda da baho opet ima malo potrebu da nabroji sta je sve radio ... ali situacija je vrlo jasna: ili si dobar, pa te narod i šef zele, ili ne. cuj „raja pise po portalima da je komentator peh sto se nismo kvalifikovali!“ . a baho sad ko fol emocionalan, pa vise nece prenosit domace tekme, nego samo u gostima i to samo za SK!!! smijesno!!!! Eno Varteks raspisao konkurs za prodavaca farmerki, primaju ljude sa 25+g iskustva...
@Nerealni Nemoj tako zaslužan je za ove izuzetne misli i riječi koje je izrekao "evo noći, evo ludila" i "kakvu ruku ima taj covjek". Toga se niko nije sjetio prije njega. :) To ni Mesha Selimović nije smislio ni napisao. :) Čime se lik hvali, majko draga. Završio pod stare dane neki faks, radi kao savjetnik u SDA ministarstvu i još uvijek nepismen.
Da nije bilo agesije na BiH za tebe ne bi cuo niko ostao bi pjevac iz mahale.
Nažalost,,
GROHOTOM se smijem...Baho,nisi ti baksuz,ti si amater kojeg je vrijeme pregazilo,žalosno je jedino to što mi nemamo komentatora,školovanih profesionalaca pa nam se takvi još nameću kao "vrhunski"...eto,za utjehu bolji si od Marijana!
Sta sad sere ovaj.
U devedesetoj na Koševu, MUK.
E ja mu ne halalim....
Nije mi jasno što se čovjek ljuti. Isto da ne zna kakvi smo mi. Da je Baha Michael Buffer cirkuzali bi s njim