Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su klosari, generalno dorcida poslje 1990. je kompletna takva, Livaja je bez trunke pameti, takve je ispade imao gdje god je igrao, covjek vredja druge navijacke skupine i misli da ce mu ne netko klanjat… idiot obicni
To su narkomani i huligani.Šta je trebao uraditi.Kleknuti i moliti Livaju da ne ide. Šta je taj Livaja uradio za hrvatsku reprezentaciju.
Treba Torcidu naučit da Livaja nije Hrvatska I da treba igrat a ne glumit frajera i to važi za svakog igrača bilo koje države.
To je skutorsko maslo, a ne Splitsko
SUSEDI...nemojte se svađati...mir u kući i ljubav neka vlada
To mu je hvala za sve medalje...
Ovo je stvarno dno ljudskog ponašanja, bez obzira koja je Podneblje,Drzava, Nacija, Nacionalnost, društveno uredjenje…
ne se obazirat na te tovare, ljude i klub koji nisu čestitali ni jedan uspjeh Hrvatske, ni srebro, ni broncu, ni sad final four, apsolutno ništa! Još im se vode ljudi i mali klubic sa onom "da bog da sve izgubili", mali koeficijent inteligencije imaju, ne im zamjeriti.
Prva veca izgubljena utakmica ce ga prozvati bosancem, zivi bili pa vidjeli.
Pa zar nije bilo vec 'vecih izgubljenih'? Da te podsjetim! Finali i polufinali.. Bilo je i nakantavanja kao recimo od Spanjolske. Ne boj se ti kako ce njega zvati, on je vec rekao (najmanje 100x) sta je. Ako volis nogomet uzivaj u njegovoj statistici.
Dzaba mu sto se deklarisao kad znamo i mi i vi da vi određujete ko je legitimni hrvat, a ko ne. Za razliku od vas mi nismo licemjeri