Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na drugim portalima pise da je najveci gubitnik Bruno Petkovic jer mu je odgodjen odlazak u Trabzonspor. Koja glupost..Jedini gubitnik je porodica mladog Grka koja je ostala bez svog najmilijeg zbog nafiksanih idiota.
Navijači su stoka i to nije predrasuda već cinjenica
Od svih Srba najgori su Hrvati!
Znači kada neki normalni turista krene na more u Hrvatsku bude izvrnut naopako ne bi li našli litar mlijeka, kilu ćevapa ili kutiju cigara da ga drastično kazne a ovi "huligan" turisti prelaze tri granice kao od šale sa noževima i ostalim hladnim oružjem bez da ih iko zaustavi na granici i pretrese. Nema šta, zajednica evropskih naroda tkzv EU se svakim danom sve više bruka i srozava, da Bog da pa da nikad u nju ne uđemo.
Znam ja da svi mi bosanski patrioti ne zelimo ulazak u EU jer bi nakon toga etničko čišćenje nemuslimana bilo puno teže!
Sjetim se samo kako su se Grci ponasali kad su igrali protiv nas, i sta su tokom rata radili u Bosni, i nije mi nimalo zao.
Mogu mislit kako su uzorito izgledali pa ih sama Hrvatska policija nije odmah zaustavila da ne idu dalje. Demokratija je čudo.
Ustaska gamad. Nece im AEK-ovci to zaboraviti, vratice im i to sa debelim kamatama.
Torcida maršira Kninom uz tradiconalni hrvatski pozdrav Boysi su otisli korak dalje jedno 1200 km
Ubijeni mladic nije vedran puljic da mogu kako hoce😎nadam se da ce ovi biti u zatvoru do kraja zivota😎
Tele ajde ti nama lijepo objasni kakave veze imaju Bad Blue Boysi sa smrti Vedrana ali onak natenane ono neki esej Mrsš
Grci će nakantati i edukovati podivljale promicatelje
Sta mi pisemo I pricamo nasem DGSu promakla 2 autobusa Poljaka iz Poznana I to sa tablicama registarskim Poznana.A poljska obavjestajna nikad ne propusti da obavjesti o dolascima huligana..
Sad ih ceka hladna Trebjesa. Dozivotna.
Puste ovakve likove na granici naoruzani do zuba. A znaju vracati narod s granice zbog hrane itd. Bas ti isti hrvati. Stoka je to nevidjena.
Haloo!Koja granica...oni su u šengenu,a ne mogu im zabraniti izlazak iz zemlje.
Jarane kad izlazis iz eu niko te nista ne pita a kad ulazis u eu i sengen onda vaze pravila eu i to za sve pa tako i za bosnjake i ne seri vise ,hrvati su u eu i sengenu i ima da provider zakone koji su u eu i sengenu...inace bolje rjesenje preko srbije pa kroz madjarsku u njemacku al mislim da bi s madjarima jos gore prosao..pitaj srbe koji idu tamo koliko mesa itd mogu prenijeto
Svim hrvatskim klubovima zabraniti 3 godine učešće na evropskim takmičenjima !!!!!!
Mujo aj ne kenjaj
ostanite "Vatreni" i ne koristite hladna oružja . Pozdrav od Stjepana !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pomjeriće im Grci bubrege.
Grci su šupci
Crnogorci sve znaju nema što, sem ko švercuje kokain u bananama i cigarete gliserima, a inace sve ostalo znaju.
Zbog ovog sam davno prestao ici na utakmice...zbog kluba za koji navijas, platis glavom, ne vrijedi...