Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki nafurano smece od igraca, sve je dobio i opet malo. Nigdje nece imati ovaj tretman a i ne treba, Haaland je puno bolji, na zemlji i timski igrac.
Ako napusti, nista od para 😁
Pa Norvezanin je to, sistem u kojem je odrastao je neprevazidjen u modernom svijetu, svi su oni na zemlji i zato i jesu tu gdje jesu.
Možda nije loš igrač ali je precijenjen do bola
Onako odbiti Real, tj bukvalno je ponizio taj klub. Razvalcio sve okolo dok nije dobio sta je htio, sad kada ima sve, onda cemu poenta? Sitom stomaku nista se ne da, takav je I on.
Neka ide, PSG će napokon biti kompletan klub.
Gdje god ode,propašče ko žeton,žešči prosjek od igrača,osim ako cjeli tim moradne igrat za njega,logično da nemozes igrat pored Mesija i Neimara,nisi im dorastao pa moraš bježat iz kluba
Ma Bapeto idi gdje hočeš al samo idi,popeo si se svima na vrh rackua.
Real moze samo da sanja...
Iskreno mi se zgadio lik. Totalno mi svejedno gdje će i šta će.
Sada ga niko i nece, jer se uspostavilo koji je dzon od covjeka
akolko god mi se ogaduo u ovom zadnjem prelaznom roku mislim da će ga opet Real kupiti, nema se adekvatne zamjene za Bemzemu a to bi mogao biti Mbape
Ja se nadam da nikad neće zaigrati u Realu ali bojim se da će ga Perez dovesti bez obzira
Kad shvatis da je fudbal timska igra,e tada ces da budes nesto,dok si mali nafuranko od tebe nista nema.
Ne idi u Englesku bolan, Haland ce te pojesti 😁