Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanicu, ako ostaneš u Barci zovi ovaj put Selmu bajrami
Sretno Miraleme, dokazi se , mani se nargila i zahebancija, mozes ti to.
Nije on bio u nemilosti, nego je jednostavno bio loš. Pa ni u Bešiktašu nije ništa odigrao, a da ne spominjemo reprezentaciju, gdje je samo zadnju utakmicu odigrao kako treba.
Pa treba neko i lopte donositi
Šic šic dušmani
Dobro je to za Pjanica, confidence building. Bravo za obojicu a posebno Pjanketu koji se izgleda namece ali i biva prepoznat. Lijepa prica
Dobro je Pjanke, igraj, a onu ćemo slastičarnu kasnije otvoriti aBd.
Lik se nije godinu dana vidio u Turskoj ligi, o čemu više priča.
Njegov problem je sto malo trci a u Barci se trci mnogo pogotovo na njegovoj poziciji..Sretno
Da da poznati su oni po trčanju…bilo tekmi kad je i golman pretrčo više od bivše im 10-ke
Pjanicu odi na turneju, uzmi još nekoliko miliona, i onda dođi kod Azmira Husica, bit ćeš ključni igrač u veznom redu, jer ambicije su jasne. Grupna faza lige prvaka, dovođenje nezadovoljnog i namrstenog Ronalda, i Zidana ide se po duplu krunu. Prednost ti je mnoštvo nargila barova i druženje sa našom dobronamjernom rajom :)
Ne može ga u startu otpisati, jer ga onda niko ne bi uzeo na posudbu. Ovako Boga mole da ga ko uzme.
Sretno Pjanke 🇧🇦❤️🇧🇦
Pa normalno da Pjanke ima mjesta u avionu, ko ce im raspuhivati shishe ako ga ne povedu
stara tvoja