Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A valjao mu je Kazlagić kad je štimao titulu Borcu kojeg je on trenirao. Sve se vraća, sve se plaća kad-tad.
E bosnje sutite..dobro je nek ne puca... Nasilnici fudbal unistavaju zadnjih 15 godina. Lazu se svi redom zbog clanarina fudbala i namjestanja utakmica. Recite i ucite djecu da su bitne pare a ne fudbal...sve u neku pricu umoraji a gledaju samo pare. Igraju se lige po mjeri trenera i par ljudi...
Sloboda i Gošk su izgleda već spremni za povratak u drugu ligu.
po staroj tradiciji, Sloboda i Vehlez cim udju u premijer gledaju kako ce ispast.
Na stranu sto mu se vraca, tuzno je sto nam ligu sude Kazlagic i Sabrija...
a nije mi jasno, kako se moze desiti ogromna greska sudije kada imam VAR tehnologiju. I je li moguce da nas i tako prave ovcama..
p a p a k
Sudije su grobari ionako loše lige BiH
A kad ti je vico štimao sa borcem onda je sve bilo ok. Žao mi slobode a ti s metljaru kako posiješ tako i požanješ
Sta sad ti ne valja Kazlagic
Jao "lige" i lakrdije
Zelena hobotnica na krilima bivsih Kosovaca i kontraobavjestavaca ide na propagandu, spin i laz kako bi se vratili i domogli budzeta, pri tome im nista nije moralno. Svjetina se hvata na rad Kosovaca, svjetina zaboravlja da treba proci najmanje 30 godina koliko je hobotnica rasturala da se stanje popravi.
sto nije cestitao kad je ovako borcu bilo dok ih je vodio, karma je cudo
ajmo Komunisti iz Tz u Federalnu Nazad
Ako Husića ne vratite u Slobodu ispast ćete iz PL do 1. novembra-:)))
Eno i Husića tamburaju u Prvoj Ligi FBiH
Koji licemjer majko mila