Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Srbi ni Hrvati nijedno kolo nisu odgodili kod nas 3/3 i prvenstvo je već neregularno
Evropski Zrinjski!
Zrinja diže rejting i državi,pa ako ne dozvoljavate,ne morate,Hercegovci su od kamena ljudi.
hahahahah
Sretno! Ali to odgađanje utakmica je fakat bezobrazluk. Nema odgađanja.
Slazem se potpuno al je bezobrazluk jos veci da im NFS stavlja utakmicu u ponediljak a ljudi u srijedu igraju u Portugalu, a onda arena neda da se utakmica prebaci na nedjelju kao protiv Sloge primjer.
Ni s od sretno,kamen ti u stomaku dok pisea sretno..
Zrinjski da uzme trener iz Federalne lige oni će ući u Play off,to je najbolja ekipa države,ima jake temelje.Gradili su to posljednjih 10 godina,za ovo što je Zrinjski sada najviše zaslužni su Slišković i Jakirović.Rendulić je samo ubrao plodove.Nisam mislio da je loš i Rendulić,ali nije toliko zaslužan za ovo što je Zrinjski.
ne zaboravi da je ova bugarska ekipa sezonu iza završila na 12 mjestu
Igramo dvije kući zaredom
Radnik je trening, Bolje Sarajevo odgoditi, strepim od njih hahaha
kakvo ba odgađanje utakmice igrajte !! Nigdje u ligama petice toga nema.
SPK
Odgoditi utakmicu?? Kukuruz liga!