Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli napravis dijete i ono postane aktivista.
da se raniš peruškom odmah
Aktivist, kolika je plaća za to,da li je radno vrijeme 8 sati 5 dana u tjednu, imaju li beneficiran radni staž?? Kakvi guraći noseva u sve i svašta
ovi tzv aktivisti u svim sferama živi odron uglavnom....ej njih briga čime će ljudi da putuju
sikiraju se radi leta putnickog aviona, a finansiraju "neke" avione da pobrisu civile u G s lica zemlje. GNCD bXYaXYgXYrXYa
hoce li mi neko reci koje rijeci su zabranjene ovdje na forumu, nijedan mi komentar ne prolazi?
Hiperventilirane aktiviste sve uzbudi osim leta u Dubai na lima konferencije.
A ko im je kriv što tako blizu imaju aerodrom-e.
Volim prirodu i prvi sam za zaštitu prirode. Ali ovi aktivisti su izmanipulisani praznoglavci. Avioni i klasični automobili su loši ali električni automobil napunjen strujom proizvedenoj u termoelektrani na ugalj je ok? Baterija za koju se mora uništiti priroda za koju se bore je isto ok? Mobiteli koje koriste, automobili i avioni kojima se oni voze, odjeća iz sweatshopova koju nose, sve je to ok?
Mnogo su se nasekirali zbog mišljenja nekog tamo švabe, od sekirancije pobjediše Čehe
Aha, A Scholz putuje vozom jel ili Berbok? Vjerujem i to sa REGIO onim, guraju se sa biciklima itd..
Sve mi više smrdi Njemačka u zadnje vrijeme.
Nas "tjeraju" da budemo ekološki osvješteni, u međuvremenu Kim Kardađin leti privatnim avionom iz LA do Pariza da kupi kroasan i ide nazad.
Tesko je joj to proci, posto u Parizu ne dozvoljavaju privatnim avionima da koriste aerodrome
Ramini slijedbenici ,
Atkivisti jednako Halkari
Trebali su pjesice.