Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce kome nego svoj svome
Križ u Federalnom ministarstvu kulture i sporta. Ministrica Sanja Vlaisavljević dopustila je službeniku Ministarstva Marku Frančeševiću da, kao konceptualni umjetnik, postavi ovu instalaciju u prostorijama Ministarstva. Stojanovićuuuuuu oglasi se ako smiješ!!!!
Mojne sr a ti
Klix, šta je Mujo spava nad "komentarima" Budi se Mujo.
Znaci domaci vode
Pred svojim Delijama ,nije lahko biti na stadionu i primit ga od onog koji im je možda brat po krvi a neprijatelj po nekim mitovima izmišljenim a.A Osmansko Carstvo su Srbi i Bošnjaci gradili zajedno i najzaslužniji što su Turci bili noćna mora cijeloj Evropi.I danas je isto tako ali mnogi zadojeni nacionalizmom ,izmišljenom historijom ne vide realnost!!! Pa jaro bili smo svi begovi i age ,veziri a šta sam danas u toj Evropi ili Svijetu ??
Ma nije to njima nista novo.Oni vec mentalno naviknuti da ih T...i ....ju vec stolje..ma.Neljute se vise.Vec im normalno postalo.
Turci
P.ca.u
nista novo kod komsija
Nedaleko odatle je bila džamije po kojoj se Beograd prepoznavao. Minareti su i dalje na starim razglednicama. A ova prepucavanja o braći Srbima i Turcima ja bih rekao da svi mi na Balkanu imamo jako mnogo grčkih gena samo šutimo o tome.
Nije tačno najviše grčkih gena je u Anadoliji medju današnjim Turcima a najmanje ih ima u današnjoj Grčkoj ili još preciznije današnji Grci skoro da nemaju baš nikakve krvne veze sa starim Grcima
Terzicu kako stoje stvari hahahahahah
ljudi svoji na svome
Pa on ga svojima uvali. Ja sam zatecen.
Tako brate.
Na svom terenu
Zašto je ovo nama bitno?
Kao u dobra stara vremena pada se na sedždu u Belgratu! Belgrat bijaše orijentalna ljepotica Islama, a opisuje je i sam putopisac Evlija Čelebija, a biće ponovo InshAllah.
Delije su Turska rijec
Idemo Benfica idemo Turci.