Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi Turci
Ja, i ?
Ovi ce najvjerovatnje izazvati rat kao sto su salvdor i honduras zbog fudbala izazvali šestodnevni rat😅
Iskreno govoreć Turci i njihovo su mi zadnja briga u żivotu ,nekako mi vuku na cigane srbijance,hoće slagat i prevarit ,hoće i ukrast,sve u nekom belaju a nikad na strani muslimana,uliguju se rusima i ostalim,politika je strahovlada ,rusi su im uzeli pola Turske ,a oni śute Meni narod poput srbijanaca ,odvratan,
Tornjacki mentalitet doticnog navijaca, a po svemu sudeci i miliona drugih. Zamisli, moras javno reci ili pokazati svoj stav o necemu, a da pri tome taj tvoj stav mora biti takav i takav, identican kao stav mase. U protivnom, ako nije ili ako ga ne pokazes, ti si izdajica TORA! Primitivizam na vidjelu.
Kakav cirkus napravise zbog jedne utakmice
Ma ja , ovi heroji tastature su svugdje isti ! Nosa sebi neznaju obrisat a drugima prigovaraju po svakom pitanju , 🤮
Gdje su oni nasi turkofili koji pljuju CHP stranku i nazivaju ih Kemalistima i cafirima, dok padaju u trans za Erdoganom i njegovom AKP?! Kako to sada, ko je vise Kemalista, CHP ili AKP?!
salik,k.... nalik