Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca uspješnih, bezuspješni mlitavci. Ne grizu, nisu uporni, zainteresovani nizašta. Imaju sve. Vremenom propadaju.
Kad se dijete baci na mater
pa i otac mu se klackao dok je igrao, izmedju lopte i modne piste jah
Da nije bilo modne piste oca bi mu zaboravili još davno, jer bilo je puno boljih od njega pa su zaboravljeni. Ipak je veći trag ostavio izvan terena nego na terenu.
Nemogu da vjerujem da na ovu temu ima 30 komentara 31 sada.
Sto bi se znoio, kada je tata vec sve stvorio. Tesko da je i jedan potomak postigao iole karijeru roditelja, a zna se i zasto. Prvi je bio u bijedi, morao se znojiti, a djeca sve imaju u izobilju, zasto se muciti i raditi. Cista psihologija, a roditelji djaba i pokusavaju, nema tu uspjeha.
Baš tužan kraj, evo sav sam se ražalostio pa se pitam šta će jadan sad raditi sa ono malo crkavice od par stotina miliona na računu, valja mu pregurati do prvog
Da se treba trudit moglo bi se, ovako je lakse, mama i tata zaradili.
Pa nije umro.
niko nije nista napravio iz svile i kadife.
Plakyy ...morat ce da radi kao konobar :/
Velika tragedija zaista
Da je fubaler, ostao bi samo seljacic s puno para.Bolje da je model
Bekam nije bio tehničar nije znao driblati samo je imao centarsut
al zato ti znas... joj sto mi dize tlak
Frajer izgleda ko da ga je pravio Chris Brown, baby who cares, bring it over to my place.
E bas je bio perspektivan!
i šta je ovdje pogrešno? i dijete i roditelji shvatili na vrijeme, i usmjerili se na nešto bolje i perspektivnije s obzirom na djetetove mogućnosti? gore je ovo naše podneblje gdje dobar ljekar - forsira svoje dijete da bude ljekar, a za što dijete nema talenta ni dara, pa se onda dijete us**e u živote ljudi s kojima se "igra". Ista stvar i sa drugim profesijama, gdje roditelji svoje komplekse liječe na djeci
Naravno. Ovaj ce zavrsiti kao dro, ge 'ra$, to je sigurno. Ima sigurno previsoka ocekivanja, a nije se moro nikad u svom ni za sta truditi.
jako bitna vijest, toliko me pogodilo