Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i to cemo ili jedva dobiti ili izgubiti
Pa jel moguće da su predstavnici San Marina i Farskih ostrva nositelji, a da predstavnik BiH nije...pa mi smo niže nego što mislimo..
Tuzla sitiiii Tuzla sam jaaaaaa Tuzla je naša gorka sudbinaaaaa
Šanse za prolaz 51/49. Razlika u kvaliteti ekipa mala u našu korist al u ovoj prvoj fazi dok ekipe nisu uigrane se još smanji. Neka oba tima prođu sretno im radi koeficienata i love koju će donijet u BiH. Što se tiće Veleža bolje da je bio nositelj a igrao prvo kolo. Veća bi bila šansa za bolji zaradu i koeficient.
Sjajna vijest dali ce docekati proljece u Evropi tesko bogami da prezive ovo ljeti sva tri kluba jesen nece docekati u Evropi kamo li Zimi i Propjece vidjecemo koliko je Zrinski jak i nasa liga u prvom kolumnu
Otići na Farska ostrva je dovoljno 😁👏
Inace, kako doznaje nasa repoterska ekipa, igraci Tre Penne-a su jos rano jutros predali zahtijev za godisnji odmor, ukoliko se svoj jedanaestorici odobri, ocekuje nas rovovska borba pred golom svijetlo-plavo bijelih djavola iz Simina Hana.
borac ce bankrotirat, mora domuz dici kredit da mu borac ode do farskih
Prije 15-20 godina na Kosevu se igralo protiv Njukasla, Hearts, Celtic, Gladbach, Dinamo Kiev, Besiktas, Genk, Malaga a sad mahom konobari nam budu prepreka. Sto je u zadnje vrijeme Velez skinuo AEKu skalp i Zrinjski onom Herenvenu il Utrecht iz holandije i to je to
Sretno Tuzli i Torshavnu!
Nema gigovića na farskim ostrvima tako da sve je moguće.
I oni se nama raduju
Naprijed torshavn... Ili tako nešto
Sreća je nepoznata riječ za naše krajeve,nema potrebe za bilo kakvim slavljem.
Nas je sreća zaobišla u širokom luku.
Top