Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE*EM BORAC I BANJA LUKU
Ovi se sada raspadaju 100%
Cub Tuzla City,bit ce uskoro i Sarajevo City,Mostar City,Bihac City,Konjic City Doboj City,🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Elitni rang bh nogometa?! Gdje je to?
Nije lako igrati za minimalac buhahahahahaha
Jedna lijepa vijest danas.Hvala doviđenja aneks 7
Nije Tuzla City ispao zato sto su losi, a i da su losi to je zato sto je Azmir htio tako. Ispali su sto je on to htio, iz kojeg razloga vrijeme ce pokazati...
Ispali su iz razloga što gazda ima finansijske probleme,igrači mjesecima ne dobijaju plate.Nemaju navijača,,sponzora sve je na leđima jednog čovjeka.PL mu postala preskupa i to je to.
Zar je u ovim nasim pistolj kao fudbalskim ligama bitno ko ispada ili ulazi u neku tamo ligu.Pa ljudi moji
Azmir pristane da njegov klub ispadne samo da se Vici ulize,bosnjaci su cudna sorta stvarno.
Sreca pa ima nas Bosnjaka koji se ne ulizujemo nikom !
Sva sreca nisu slobodu prikljucili sebi
Zar nisu osvojili PLBiH, Ligu sampiona, izgradili najmoderniji stadion u Evropi, doveli Ronalda i Messija? Gdje li su oni sto su Azmira prizeljkivali u Slobodi?
Ko bi goramo sad je dolamo
Gdje su sada oni što su im grupe lige prvaka najavljivali i Azmira u nebo okivali? Fkt treba biti baš glup i misliti da će neko svake sezone par miliona iz džepa bacati jer ovi vještački klubovi drugih prihoda nemaju.
uskoro promjena imena kluba u sloga simin han i igranje u drugoj kantonalnoj
Respect Tuzli
Sloboda ušla, seljačine ispale! Elhamdulila!