Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak
Moj Mirvicu kakve ti levate placas,bolje ti je bilo da si dva stola na Markalama uzeo i prodavao povrce nego ove lezihljebovice,udri po dzepu
Nista, ostaje nam Zenica i da uzmemo taj kup,bez ogromne ali bas ogromne podrske u Zenici Sarajevo nece uspjeti,zato cemo mi stara garda navijaca Sarajeva ponovno biti 12 igrac ,Velezu respect,Sarajevu kup,vidimo se u Zenici...
Od hovana se pita ne pravi. Vidili smo šanse npr napadača Tuzle, posebno druga, u kaznenom. Ne znam likove, ne interesuju me. Samo velim, da su znali takve šanse iskorištavati isti momci ne bi igrali ovu ligu nego makar Cvajtu Njemačku. Ali to je šabanija i amateri plaćeni previše. Da Sarajevo ne komentarišem. Onda tereni-travnjaci?! Šta očekivati ?? Žalosno.
Kakvi ste vi debili momku se za život bore, vi se prepucavate Bravo Bosnjo.
bravo tuzla
Neočekivano ali Sarajevo je bilo loše
Čekam izjavu predsjednika, to bi trebalo ici nesto ovako: ja necu ulagati u prazne tribine, dosta je navijackih ispada! S druge strane ti isti navijaci ne vjeruju sta gledaju na terenu, koriste sredstva za smirenje nakon pregledanih utakmica.
malo njanjajvo hahaahah
Pichke sa Koseva....
Muka mi je… U kakve je ruke došlo FKS , ko je Trener, i ko sve igra ! Brukate sve, Ime Kluba, Ime Grada, Generacije koje su sa ponosom nosile dres Sarajeva!
Ekipa Sarajeva je fizicki.nespremna ekipa i to se iz aviona vidi.Ko god malo trci dobije Sarajevo.
Svaki vikend se prepucavate oko kukuruz lige, dokle vise
Sabrina vrati se! :o))))))
Dno dna sarajevskih klubova
vratite Sabrinu
jel direktorica naucila sta je osfajd? i jel' vlasnik jos uvijek naziva soccerom igru? :-)