Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije poluprazan, nego 91% prazan 😊
Gledam ovaj stadion i onda poredim Zenicu. Koja smo mi bijeda. Pa zar nemamo jedan normalan stadion u citavoj zemlji? Tuga, od ovog se i covjek koji nema karakter posrami ;( Mi smo krivi jer hocemo da nas idioti vode godinama bez ikakovog rezultata i oni to znaju jer im niko nece na kraju mandata provjeravat sta su obecali i sta je od tog ispunjeno.
Kakvih šest...nije bilo ni tri hiljade.
Ma ne moze se bez Dzeke, on je... Pjanic! By Baho
Treba srusit stadion i napraviti bez atletske staze..
Ko da gledam šaban ligu. Niti navijača, niti neke igre. Još samo treba "slika" lika sa dvoguzom (2l pivo) u ruci i da urla na sudiju (da mu je*e majku).
Ta nije Finska haha
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina❣️
Visoko ❤️
NEMA IH NI 1000
nije grcima do igre i zabave,davno su oni otrcali posljednji maraton.
Propala Grčka ko Grčka 😂
"nije popunjeno ni 10 posto kapaciteta","izgleda poluprazno, javlja reporter portala Klix.ba s mjesta događaja." hihihi
Na zalost nase slavlje smo izgubili porazom u Armeniji i Grckoj kod kuce Sada vidimo sta znaci jedan kiks a tek dva, nedostizno
Pobijediti sve do kraja pa sacekati ostale. Vrlo realno da Finci kiksaju u Grckoj, nista nije gotovo.