Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj plac mi se cini kao nesto vise. Mislim da ga je stiglo sve ovo u zadnje vrijeme sto mu se desava sa karijerom. Voljeli ga, ne voljeli, tuzno je i nije zasluzio ovo sve..
Ne samo kraj karijere već i smrt djeteta što je najstrašnije od svega i sva ona medijska hajka kao da je neki dželat. Ovo prvenstvo mu je bila utjeha poslije svega, ali završilo kako jeste.
Ronaldo je jedan od najvecih svih vremena.. Pored svog uspjeha on da pomogao mnogima, prvo Siriji, Palestini, te nike se bojao bolesne djece i tamo je pomogao i na kraju krv donira Sta reci nego" RONALDO RONALDO"
Ma ne plaće on sto je Portugal ispao nego što je Mesi u polufinalu a on kupi maglu 😂😂. A i Mesiju će Hrvati dohakat da mu malo olakšaju
Ovaj covjek nikad nije reko ružnu za BiH iako smo se susretali vise puta s njima i kvalifikacijama i baražu. Cilj mu je bio da bude najbolji, i ne vidim razloga da mu neko zamjeri za to. Uz takve ciljeve dolazi i cijena…i zao mi je sto nije otisao na vrhu. Toliko od mene.
Ljudi, šta je ovo? Sve svjetske zvijezde, milioneri i milijarderi, a plaču ko curice. Loš primjer dajete novim generacijama, to je ipak samo igra i sport.
recimo ni ja ga nikad volio nisam. Bahat je, sebican, egoista i sta sve ne....ali mu se mora odati priznanje. Ovo sto je on napravio se rijetko vidja. Covjek zavrjedjuje postovanje i to veliko.
Meni je nekako Nizozemska bila najinteresantnija.
Zao mi je ove legende da na ovaj način ispada. Portugal bez njega los, vidjelo se prvo i drugo poluvrijeme. Švicarska nie imala dan. Nekako u Portugalu svako za sebe igra, a u Argentini igraju svi za Mesija
Drago mi je zbog Maroka i Vahida
Jecaj gladne djece u Jemenu je tuga. Ovaj čovjek ima milione.
Nije on tu ništa mogao. Želio je, pokazao htjenje, imao i šansu za gol. Fernandez i Felix jako loši očito moraju da igraju po svaku cijenu, sve sami trutovi u reprezentaciji. Kraj jedne lijepe ere fudbala, volio ga ko ili ne, ali od 2003. otkad je MU pa nadalje uradio je mnogo toga i bio inspiracija i mnogim drugim koji su kasnije stasali u fudbalu. Došao kao siromah u nekom pohabanom duksu, a sada na tronu.
Ronaldo je jedna gromada od fudbalera... svaka njemu čast
Fol nasi navijaju za maroko, a svi protiv izbjeglica koje dodju iz te drzave.
E volio bi se isplakat barem jedanput kao sto se ovaj Ronaldo ili svi Brazilci isplacu, cini mi se bilo bi mi lakse u zivotu.
Ima da migranti slave veceras u sarajevu
Nogomet ne pratim mnogo, ali sam se nekako nadao finalnom dvoboju Ronalda i Mesija, s'obzirom da im je ovo posljednja igra na svjetskom prvenstvu. Tužna slika...